مصراوى سات

مصراوى سات (http://www.masrawysat.com/vb/index.php)
-   قسم الفوريفر والأشباه (http://www.masrawysat.com/vb/forumdisplay.php?f=375)
-   -   جهازالدريك 7500hd طفى وبعدين الساعة على الشاشة شغاله (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=884380)

mamdouha 03-16-2013 11:10 AM

جهازالدريك 7500hd طفى وبعدين الساعة على الشاشة شغاله
 
أنا لدى دريك 7500 hd حدث له أمر غريب أريد تفسيره من الخبراء
لقد كان بعمل وفجأة أغلق نفسه وإنطفأ تماما ولاحظت ان الشاشة الخاصة به سوداء ولا يظهر عليها إلا كلمة دريك
عندها قمت بفصل الكهرباء عنه وإنتظرت عشرة دقائق وشغلته مرة أخرى ولكنه لم يعمل وأدركت أنه محتاج يروح للصيانة وفقدت الأمل فيه
ولكن مع مرور بعض لوقت لاحظت ظهور التاريخ على شاشته فقمت بفتحه وجدته يعمل
فما رأيكم ، أريد تفسير

waleedaboyasmen 03-16-2013 11:39 AM

[QUOTE=mamdouha;4736919]أنا لدى دريك 7500 hd حدث له أمر غريب أريد تفسيره من الخبراء
لقد كان بعمل وفجأة أغلق نفسه وإنطفأ تماما ولاحظت ان الشاشة الخاصة به سوداء ولا يظهر عليها إلا كلمة دريك
عندها قمت بفصل الكهرباء عنه وإنتظرت عشرة دقائق وشغلته مرة أخرى ولكنه لم يعمل وأدركت أنه محتاج يروح للصيانة وفقدت الأمل فيه
ولكن مع مرور بعض لوقت لاحظت ظهور التاريخ على شاشته فقمت بفتحه وجدته يعمل
فما رأيكم ، أريد تفسير[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]أستاذ mamdouha يجب أن تختار عنوان مشكلتك مناسب
أحسن من كده ويبقى واضح وذلك للتيسير على إخوانك الأعضاء
والتنبيه موجود بالمثبتات[/B][/COLOR]
[URL="http://www.masrawysat.com/vb/showpost.php?p=4624913&postcount=1"]http://www.masrawysat.com/vb/showpost.php?p=4624913&postcount=1[/URL]
[COLOR="Red"][B]لابد أن يكون عنوان الموضوع متناسب مع فحوى وصلب مابداخل الموضوع نفسه[/B][/COLOR]
[COLOR="Magenta"][B][CENTER]اخى الغالى
[SIZE="5"]الجهاز الجديد او القديم
الجديد يحمل البوت 7.36
القديم يحمل البوت 6.36[/SIZE]
[/CENTER][/B][/COLOR]

mamdouha 03-16-2013 11:48 AM

أخى الغالى
أولا أرجو المعذرة إن كان العنوان غير مناسب للموضوع ، فهذا غير مقصود
ثانيا أرجو أن تخبرنى كيف يمكننى أن أعرف رقم البوت؟
أنا إشتريت الجهاز منتصف شهر نوفمبر 2012

waleedaboyasmen 03-16-2013 12:01 PM

[QUOTE=mamdouha;4737227]أخى الغالى
أولا أرجو المعذرة إن كان العنوان غير مناسب للموضوع ، فهذا غير مقصود
ثانيا أرجو أن تخبرنى كيف يمكننى أن أعرف رقم البوت؟
أنا إشتريت الجهاز منتصف شهر نوفمبر 2012[/QUOTE]
[COLOR="DarkOliveGreen"][CENTER][B]تابع من هناااا يا غالي[/B][/CENTER][/COLOR]

[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/8835/58308054.png[/IMG]

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5553/cap01y.png[/IMG]

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4821/cap02k.png[/IMG]

mamdouha 03-16-2013 12:24 PM

شكرا جزيلا على التوجيه
رقم اللودر طلع 6.30 وليس 6.36

waleedaboyasmen 03-16-2013 12:36 PM

1 مرفق
[QUOTE=mamdouha;4737516]شكرا جزيلا على التوجيه
رقم اللودر طلع 6.30 وليس 6.36[/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][CENTER][B]اخى االغالى حدث البوت
تم وضع اللودر والبوت الدراك 7500[/B][/CENTER][/COLOR]

[IMG]http://img297.imageshack.us/img297/7770/65518088.gif[/IMG]

mamdouha 03-16-2013 12:49 PM

أخى الغالى
أنا شاكر لحضرتك تعبك وسعة صدرك معى
معلهش علشان أنا غير محترف ، يا ريت حضرتك تعلمنى كيف أستخدم الملفات فى المرفقات لتحديث اللودر وعمل اللازم
وجزاك الله خيرا

waleedaboyasmen 03-16-2013 01:02 PM

[QUOTE=mamdouha;4737677]أخى الغالى
أنا شاكر لحضرتك تعبك وسعة صدرك معى
معلهش علشان أنا غير محترف ، يا ريت حضرتك تعلمنى كيف أستخدم الملفات فى المرفقات لتحديث اللودر وعمل اللازم
وجزاك الله خيرا[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][B]مثال الشرح
من هنا[/B][/CENTER][/COLOR]
[URL="http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=864819"]http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=864819[/URL]
[COLOR="Blue"][CENTER][B]ويجب احضار كبل سيريال كوم RS232[/B][/CENTER][/COLOR]
[IMG]http://forum.fte-team.com/imageupl/upload/ziever/modem_613.gif[/IMG]

mamdouha 03-16-2013 02:00 PM

لك جزيل الشكر

القادم75 03-16-2013 04:10 PM

المشاركة دى لفتت نظرى ان اتأكد من رقم الللودر عندى وجدته 6.30 وجهازى الدريك القديم ياترى اختلاف اللودر يؤثر على أى وظيفة من وظائف الريسيفر ؟ وهل يتحتم تغييره ؟
مع الشكر الجزيل

waleedaboyasmen 03-16-2013 04:44 PM

[quote=القادم75;4739321]المشاركة دى لفتت نظرى ان اتأكد من رقم الللودر عندى وجدته 6.30 وجهازى الدريك القديم ياترى اختلاف اللودر يؤثر على أى وظيفة من وظائف الريسيفر ؟ وهل يتحتم تغييره ؟
مع الشكر الجزيل[/quote]
[color="green"][center][b]نعم اخى البوت الجديد افضل
[/b][/center][/color]

ممدوح الاسناوى 03-16-2013 06:01 PM

على فكره ممكن مجرد راى منى انا كانت عندى نفس المشكله وجربت فيه كل حاجه من متابعه المشرفين وفى الاخر وديته التوكيل وقلى هو فاصل بينات وخدى منى فى الشركه للتصليح

م / أبو عبد الرحمن 03-16-2013 09:23 PM

[quote=mamdouha;4736919]أنا لدى دريك 7500 hd حدث له أمر غريب أريد تفسيره من الخبراء
لقد كان بعمل وفجأة أغلق نفسه وإنطفأ تماما ولاحظت ان الشاشة الخاصة به سوداء ولا يظهر عليها إلا كلمة دريك
عندها قمت بفصل الكهرباء عنه وإنتظرت عشرة دقائق وشغلته مرة أخرى ولكنه لم يعمل وأدركت أنه محتاج يروح للصيانة وفقدت الأمل فيه
ولكن مع مرور بعض لوقت لاحظت ظهور التاريخ على شاشته فقمت بفتحه وجدته يعمل
فما رأيكم ، أريد تفسير[/quote]
[size=5][color=red]
[color=darkgreen]يا غالي [/color]
انت طفيت الريسيفر
من غير ما تشعر وبعد فترة وجيزة تم ظهور الساعة على الريسيفر
وبعد تشغيلة مرة أخرى عاد للعمل عادي جداً

[color=blue]وبعد تحيث آخر سوفت سوفت يتم تحديث اللودر تلقائياً[/color][/color][/size]


الساعة الآن 02:13 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd