المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عايز صوره لاعدادات اللودر المعجزه لتنزيل فلاشة هيروشيما فرجن 1 الجديد


eslam taher 2
09-22-2010, 11:00 PM
ممكن بعد اذنكم صوره لاعدادات اللودر المعجزه
لتنزيل ملف فلاشه لجهاز هيروشيما فرجن 1 الجديد
انا جبت الفلاشه ونزلت الفلاشه للجهاز باللودر وكان اعداداته باعدادات اعطاء فلاشة الباركليبس فى مراحل تحويل الدنجل وانا مش واخد بالى
فالجهاز حاليا بيعمل بوت على الشاشه ويجيب الرقم وبعد كده الشاشه بتطلع وتنزل بالصوره بطريقه سريعه
ولما جيت انزل سوفت ليه وهوه كده من وضع البوت بلودر الهيروشيما بيكتب على الشاشه 9999
فلو دا من اعادات اللودر وظبتها ونزلت الفلاشه اللى عندى بالاعدادات بتاعتها هيشتغل ؟
ولو كده صوره بعد اذنكم للاعدادات

احمد سمير
09-22-2010, 11:02 PM
ادخل للمواضيع المثبته والخاصه بتحويل

الدونجل وان شاء الله هتجد فيها ماتريد

وبالتفصيل

ابوشهبور
09-22-2010, 11:02 PM
اتفضل يا غالى

http://www10.0zz0.com/2010/09/22/23/986848840.jpg (http://www.0zz0.com)

eslam taher 2
09-22-2010, 11:08 PM
اولا شكرا لمتابعة حضراتكم
بس انا ليا تعقيب
الاعدادات دى اللى فعلا بتاعت اعطاء فلاشه الباركليبس عند تحويل لدنجل
انا عايز اعدادات اللودر دا علشان انزل ملف فلاشة الهيروشيما فرجن 1 الجديد للجهاز . مش عايز احوله لدنجل

ابوشهبور
09-22-2010, 11:12 PM
هى هى نفس الاعدادات يا غالى ونفس الخطوات

eslam taher 2
09-22-2010, 11:16 PM
انا عملت واستغربت من النتيجه
والنتيجه كانت
لما اشغل الجهاز
1- يجيب كلمة بوت طبيعى خالص
2-يجيب الارقام على شاشة الريسيفر
3- شاشة التلفزيون الصوره طالعه نازله مش ثابته خالص ودا مش من كابل الصوره
4- قولت بعد الفلاشه ممكن يكون عايز سوفت
***1- نزلت سوفت بلودر الهيروشيما فرجن 1
اافتح الجهاز من الباور الخلفى واوقف الشاشه على كلمة بوت على وضع استاندباى
وادى البرنامج امر ستارت على شان يرفع السوفت للجهاز
يجيبلى على الشاشه 9999
ايه المشكله طيب

ابوشهبور
09-22-2010, 11:25 PM
طيب الجهاز متحول لدونجل ولا شغال رسيفر

eslam taher 2
09-22-2010, 11:32 PM
لا ريسيفر متحولش خالص لدنجل
انا مطلعه من الكرتونه

ابوشهبور
09-22-2010, 11:35 PM
اشحن فلاشه باللودر العجيب ووافينا بالنتيجه

eslam taher 2
09-22-2010, 11:39 PM
شكرا جدا على متابعة حضرتك
هشحن واقولك النتيجه

eslam taher 2
09-22-2010, 11:49 PM
شحنت الفلاشه وبرده نفس المشكله
الشاشه فى التلفزيون الصوره طالعه نازله مش شايف منها حاجه غير الكلمه بتاعت لا توجد اشاره وكمان مش ضاهره من طلعان الصوره
ومفيش اشاره لانى مش مركب سلك العدسه

احمد سمير
09-22-2010, 11:57 PM
شحنت الفلاشه وبرده نفس المشكله
الشاشه فى التلفزيون الصوره طالعه نازله مش شايف منها حاجه غير الكلمه بتاعت لا توجد اشاره وكمان مش ضاهره من طلعان الصوره
ومفيش اشاره لانى مش مركب سلك العدسه




غير يا اخى من اعدادات سيستم

التليفزيون غير النظام الى بال او الى اوتوماتيك ياغالى

لأنها مشكلة تليفزيون ياحبيبى

eslam taher 2
09-23-2010, 12:06 AM
مفيش اى حاجه خالص
جربت ومنفعش برده
ومن الريسيفر فيه اعدادت برده عرض بتاعت بال واوتوماتيك
ومنفعش اغير بينهم واحده تبطىء هزة الصوره بس مش ظاهر حاجه منها برده والتانيه تسرعها

eslam taher 2
09-23-2010, 12:09 AM
وكمان الجهاز بركب عليه سلك العدسه مش شايف اشاره خالص
عملت للجهاز اعادة ظبط المصنع ومسح القنوات كلها
وبعد كده عملت بحث ونزلتها تانى وبرده بيقولى مفيش اشاره
ودا كله وانا مش شايف من الصوره حاجه غير خيالات

احمدسعد
09-23-2010, 12:25 AM
ممكن الجهاز يكون فيه عيب تصنيع كل شغل عبد العال مش كويس الجديد حاول ترجعه

eslam taher 2
09-23-2010, 12:29 AM
الجهاز كان شغال زى الفل
حاولت انزله ملف قنوات منفعش
وانا كنت منزل ملف قنوات على الباراكليبس قبل كده فقلت ادى دا فلاشه باراكليبس وبعدين احطله ملف قنوات باراكليبس
ادانى لمبه حمره على الشاشه
قمت مديله الفلاشه بتاعت الهيروشيما بتاعته بيفتح بقا وكل حاجه بس المشكله اللى فى الموضوع هنا هيا اللى موجوده حاليا
الصوره مش ثابته بطريقه غريبه ومفيش اشاره

احمد سمير
09-23-2010, 12:47 AM
الجهاز كان شغال زى الفل
حاولت انزله ملف قنوات منفعش
وانا كنت منزل ملف قنوات على الباراكليبس قبل كده فقلت ادى دا فلاشه باراكليبس وبعدين احطله ملف قنوات باراكليبس
ادانى لمبه حمره على الشاشه
قمت مديله الفلاشه بتاعت الهيروشيما بتاعته بيفتح بقا وكل حاجه بس المشكله اللى فى الموضوع هنا هيا اللى موجوده حاليا
الصوره مش ثابته بطريقه غريبه ومفيش اشاره




حمل السوفت اللى بالمرفقات

وان شاء الله خير

ابوعلي2111
09-23-2010, 08:38 AM
متابعه جيده

eslam taher 2
09-23-2010, 09:53 AM
بحمله السوفت بيكتب على شاشة الريسيفر
pp-- وبعدين
يكتب 9999
ويقف على كده

احمد البطل
09-23-2010, 10:09 AM
بحمله السوفت بيكتب على شاشة الريسيفر
pp-- وبعدين
يكتب 9999
ويقف على كده


حبيبى اغلق الجهاز من الخلف وقم بالتحميل مع فتح البور الخاص بالجهاز

eslam taher 2
09-23-2010, 10:54 AM
شكرا احمد البطل وشكرا لكل اللى تابعو معانا من اسرة المنتدى العريق مصراوى سات
المشكله اتحلت
والخطوات :
1- اعطاء ملف الهيروشيما فى المشاركه رقم 17 للأستاذ احمد سمير
والطريقه اغلاق الباور الخلفى وفتح اللودر واعطاءه امر بالتنزيل ثم فتح الباور .
2- اعطاء ملف سوفت الهيروشيما
والطريقه التقليديه وضع الجهاز على البوت ثم اعطاء اللودر امر بالتنزيل وانتظر العد .
وبعد كده الجهاز اشتغل بفضل الله ثم الاعضاء الكرام المميزين
وشكر خاص لهم جميعا .

بيبه عادل
09-23-2010, 11:53 PM
الف الف شكر

الهيرنز
09-26-2010, 08:55 AM
لازم نتاكد تماما من السوفت قبل الاعطاء لاى جهاز

wow1
04-04-2012, 07:22 PM
غير كريستاله الجهاز يا اخي الي 24000 بدل ال 27000

اْبراهيم صابر
04-04-2012, 08:22 PM
شكرا على التوضيح من الاخوه الكرام

حمادة ابو كريم
04-04-2012, 08:41 PM
مغلق لقدمة