المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : &&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&&


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

عمر عمران
11-14-2010, 03:36 AM
هل يوجد سوفت الاخضر فرجن 2غير 145 وشكرا

teto66
11-14-2010, 12:31 PM
عندى مشكلة هيروشيما v1 نزلت سوفت بتاع دونجل غلط بعدها الريسيفر عطانى لمبة حمرا خافتة ولا يقبل اى شىء ولا يعرض اى بيانات على التليفزيون برجاء الحل

محمدحسين 81
11-14-2010, 05:18 PM
هيروشيما فيرجن 4 القديم خد ملف قنوات غلط وجاب اربعة اصفاروالمشكله انه بياخد السوفت ولكن موش بيفتح وبيجيب كلمة on او حرف d او حرف E

mmmmnn
11-15-2010, 05:41 AM
اخى العزيز عندى جهاز هورشيما v1الفضى يعمل دنجل وكان عند تشغيلوكان يعتينى رسلة والان ليعمل فما الحل

احمد البطل
11-15-2010, 02:03 PM
اخى العزيز عندى جهاز هورشيما v1الفضى يعمل دنجل وكان عند تشغيلوكان يعتينى رسلة والان ليعمل فما الحل


منذ متى لا يعمل الجهاز وهل كنت تعطعيه اى سوفت

احمد البطل
11-15-2010, 02:10 PM
هيروشيما فيرجن 4 القديم خد ملف قنوات غلط وجاب اربعة اصفاروالمشكله انه بياخد السوفت ولكن موش بيفتح وبيجيب كلمة on او حرف d او حرف E

ولا يهمك حبيبى

تفضل بالدخول هنااااااااااااااااااااا (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=33461)

حبيبى لكن من الممكن جهازك يحول الى دراجون وهو افضل من الهيروشيما ولكن قبل عمل اى شيىء اعرف ان رقم الفلاش 1601 للاهميه

احمد البطل
11-15-2010, 02:11 PM
عندى مشكلة هيروشيما v1 نزلت سوفت بتاع دونجل غلط بعدها الريسيفر عطانى لمبة حمرا خافتة ولا يقبل اى شىء ولا يعرض اى بيانات على التليفزيون برجاء الحل

هيروشيما v1 الجديد

حمل له ملف الفلاش عن طريق لودر الجى اكس

احمد البطل
11-15-2010, 02:15 PM
هل يوجد سوفت الاخضر فرجن 2غير 145 وشكرا


لماذا وماذا بالسوفت لا يعجبك

احمد البطل
11-15-2010, 02:17 PM
شكرا يا استاذ احمد
هو فعلا شغال دلوقيت
لوحده كده من غير ما ابوظ حاجة


تمام حبيبى

مبروك

احمد البطل
11-15-2010, 02:31 PM
عندي جهاز كيوماكس الاسودv1القديم بعد محليتة لقيت التيونر شرب جبت واحد هيروشيما v1الجديد وحولته تمام وجربته اشتغل تمام علي البريفكس 8500 لاكن المشكله ان الكيو ماكس مش رادي يشتغل علية ونزلت السفت الجديد ونشط البرتكول فياريت الحل علمآ ان الجهاز مكتوب عليه انه كوري

ممكن تحدد نوع جهازك واى فرجن من هنااااااااااااااااااااااااا (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=27601)

احمد البطل
11-15-2010, 02:32 PM
تورمان150 لتر القديم كور


ماذا به لمساعدتك

احمد البطل
11-15-2010, 02:34 PM
لوسمحت اخى العزيز شرح عمل خاصيه التون برتكول لجها هيروشيما الجديد فرجن واحد مع الباتش واللودر

الهيروشيما الاحمر الجديد (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=4373&d=1275856974)


الاصفر ثم 9 ونختار توين بروتوكول

احمد البطل
11-15-2010, 02:40 PM
انا عاوز اضيف تردد ع رسيفر paraclips
ارجوكم قوليلي الطريقةازاي علشان انا مليش تعامل مع الرسيفرات

اضعط menu ثم ok ثم تركيب وضع الرقم السرى 4 اصفار ان طلب منك ثم انزل على كلمه باقه اوtpواضغطok ثم ضع التردد وانزل على افقى وراسى واضعط على بحث حتى ينتهى الجهاز وكرر العمليه عند كل تردد

احمد البطل
11-15-2010, 02:43 PM
تسلم ايدك ياباشا ممكن اعرف ازاى افعل الشفره والتوين فى الكيومكس المنى
انفو +9 ثم نختار توين برويوكول

احمد البطل
11-15-2010, 02:44 PM
لوسمحت اخى العزيز شرح عمل خاصيه التون برتكول لجها هيروشيما الجديد فرجن واحد مع الباتش واللودر ويكون لك وافر التحيه والاحترام وشكرا

الهيروشيما الاحمر الجديد (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=4373&d=1275856974)


الاصفر ثم 9 ونختار توين بروتوكول

احمد البطل
11-15-2010, 02:45 PM
استازنا الكبير قوى عملت الى قلت حضرتك علية وغيرت الاعدادت كما فى الصورة ظهرت المبة الحمرا فقط ولايعمل

حبيبى حمل السوفت الخاص به مره اخرى

eng_hunter86
11-15-2010, 09:08 PM
عندي رسيفر هيروشيما فيرجن 1 البرتقالي 888 قاطع اشاره فما الحل

link
11-15-2010, 09:40 PM
مساء النوار عليكم وكل سنه وانتم طيبين
عندي ريسيفر هيروشيما وعايز اخليه يشتغل مع النجل
ملحوظه انا لسه مبتدا في الموضوع ويا ريت تلوني علي افضل نوع دونجل ممكن اشتريه ياريت تدعمني بالبرامج اللازمه
وشكرا ليكم جميها

عبد الرحمن صبحى على
11-15-2010, 10:33 PM
لبراكليبس فرجن4 /7700 اريد اعرف الكبل المستخدم عندى كبل لى الترومان 150 لتر الكورىالعادى هل ينافع

ماهر ادريس
11-16-2010, 06:44 AM
الي كبيرنا ا.احمد البطل |عندي جهاز كوملكس 999 البرتقالي دخلتله ملف قنوات لكن الجهاز اصبح يبوت ويفصل فما الحل ؟ ارجو سرعه الرد الجهاز بتاع زبون

atiaeladl
11-16-2010, 07:20 PM
انا لسى فى مجال السوفت جديد واول خطوه ابتديت اعملها هى تحميل ملف قنوات للاجهزه اول شى باعمله هو سحب القنوات وتنزيل الملف الجديد هل الطريقه دى صح ولا غلط ارجو الرد

mmbehery2010
11-16-2010, 09:51 PM
اجى الفاضل ارجو منك سوفت الدونجل لتشغيل قنات ابوظبى الرياضية وشكرا

rookr
11-16-2010, 09:54 PM
السلام عليكم عايز لورد تحميل السوفت للجهاز هيروشيما والهيوماكس والميكروبوكس والكيوماكس

POOOIUY
11-17-2010, 12:38 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة


اهلا بيكم كلكم


وكل سنة وانتم طيبين


ارجو ان الى فاهم يرد ويدني حل


انا عندي جهاز كيوماكس999 الفضي تمام

جيت افتحو لقيت كل الى شغال فية

االاشارة الحمرة والصفرة فقط

ومفيش اي ارقام على اللوحة


لم سالت واحد قالى عاوز شحن فلاشة

ارجو الشرح لكيفة عمل شحن للفلاشة

او الموقع الى اقدر افهم منو

او البرنامج مع شحر الاستخدام وشكرا لكم

ومستني الرد

meamy
11-17-2010, 08:48 PM
الاخ احمد البطل جهازى qumax phantom plus model 0999 للاسف انا حملت لة ملف خطا اسمة rom.bin ودلوقتى الجهاز رافض اى شىء ولا ريموت وحتى الزراير اللى فى الواجهة الامامية مش بتشتغل ( الظاهر محتاج شحن فلاشة ) ممكن برنامج لشحن الفلاشة مع اللودر الخاص مع العلم ان السوفت اللى كان علية هو 1.21

mmmmnn
11-17-2010, 10:30 PM
عندى الدنقل ل يعمل و عملت فلشة و سوفت و لم يعمل ارجو الرد ياا حل ناس الدنجل هروشيما 888الاحمر لمبة حمرة فقط وشكران لكمممممممممممممممممممممم

saso_lolo
11-17-2010, 11:17 PM
اخى الكريم تحياتى لشخصكم الكريم ..ارجو توضيح وشرح كيفية اضافة ملف قنوات اوترددات لجهاز كوماكس mst-999

abo_amr122
11-18-2010, 03:31 PM
جزاك الله خيراً

inzagi
11-18-2010, 03:54 PM
اريد تحويل الاخضر لان خارجى كيومكس الاخضرv2

tamer egy26
11-18-2010, 04:53 PM
السلام عليكم اريد سوفت هيروشيما 888 فيرجن 2 البرتقالى

ولد بروفيشنال
11-18-2010, 04:59 PM
اخواني هل cinema1 و cinema2 شغالين ؟

smw0
11-18-2010, 08:24 PM
سؤال هام محيرني
كل لما اطفي الريسيفر واجي افتحه الاقيه ماسح قناتين او تلاته من اخر اللسته ايه السبب وايه الحل
بس الموضوع ده بيحصل غالبا لما بشيل فيشه الكهربا

الهوارى 3040
11-18-2010, 08:25 PM
الاخوة الافاضل كيوماكس الفانتم القديم الكورى بدون فرجن يكتب بوت ثم 8 بالانجليزى متحركة ثم بوت ثم 8 متحركة و هكذا باستمرار على فكرة ابو ريموت فضى ايه الحل ارجو الافادة

smw0
11-18-2010, 08:25 PM
سؤال هام محيرني انا عندي ريسيفر باركلبس فرجن واحد
كل لما اطفي الريسيفر واجي افتحه الاقيه ماسح قناتين او تلاته من اخر اللسته ايه السبب وايه الحل
بس الموضوع ده بيحصل غالبا لما بشيل فيشه الكهربا هل ده ليه علاقه بالموضوع ده

عمر الاسناوى
11-18-2010, 09:08 PM
السلام عليكم ورحمة اللة وبركاتة
عندى جهازهيروشيما الاحمرv1888
حرفvباللون الاسودوباقى معلومات الجهازباللون الاحمرفهل هو داعم للدونجل
واذا كان من الاجهزة الداعمة فارجو اعطائى سوفت لة يعمل على دونجل ستار بورت9400مع اللودر ولكم جزيل الشكر

أبـو يوسف
11-18-2010, 09:24 PM
عاوز سوفت وملف لكيوماكس 999فرجن1 الاسود القديم يتعامل مع الشيرنج
ومحدش بيرد عليا
ممكن؟؟؟؟

الهادى الشجاع
11-19-2010, 01:51 PM
[/font][/size][/color]واللة كل ماخش على السايت الجميل دة اعرف انة مصراوى رائع جدا وكل سنة وانتم طيبيين

hidn
11-19-2010, 08:51 PM
اخىالعزيز عايز ابرمج جهاز فيجا999 على تردد النايل سات يجيب جميع القنوات الغير مشفرة لانى كل معمل على اى تردد يجيب 190 قناة فقط

وائل صوان
11-19-2010, 09:57 PM
الف شكر ليك اخى على هذا الموضوع الرائع جعله الله فى ميزان حسناتك
بعد اذنك انا عندى كوماكس 999 احمر وحولته على فيجا لكى يشتغل على الدونجل
وفعلاا اتحول واشتغل وكل حاجة تمام ولكن لى سؤال لما اعوز اعمله سوفت و احط له ملف قنوات هبقى سوفت وملف قنوات كوماكس ولا فيجا وحاجة ثانية هل من الممكن يرجع يشتغل ريموت الكوماكس تانى عليه عشان ريموت الفيجا الاستجابة بتعته ضعبفة جدا واسف جدا على الاطالة وبالنسبة لموضوع السوفت ممكن اللودر اللى يشتغل على ايهما وشكرا

yousif elmasry
11-19-2010, 11:09 PM
لو سمحتم بووت للفيجا 999 بلص

maged_wawa
11-19-2010, 11:27 PM
ارجو المساعدة اثناء عمل ضبط مصنع لجهاز فانتوم عادى توقف وعمل ريستارت وبعدها ظهر اربع اصفار ما بيشتغل ولا بيقبل اى سوف اية الحل

manshcter
11-20-2010, 01:12 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عندى جهاز qmax mst999 phantom نزلت للجهاز سوفت وير ومش ولما جيت اجرب الجهاز ظهر عيوب معايا ومش عارف ايه الحل الجهاز بيفتح بيجيب كلمه بوت اول لما اول الفيشه وبعدها اصفار وبعد كده القنوات بس مش موجوده كلها نزلت ملف قنوات على الجهاز تانى رفض انه يقبل الملف وجربت اكتر من ملف ومفيش فايده وفيه عيب تانى ان الجهاز فقد اللغه العربيه تماما وكمان فيه اقمار مش موجوده يا ريت حد يقولى ايه الحل

ملك
11-20-2010, 07:26 PM
مسا الخير يجماعة عندى جهاز هروشيما فرجن 4 -888 بالون الاحمر عامل نقطة حمرا اعمل لة اية تقبلوا تحياتى

نادر الاسكندرانى
11-20-2010, 08:26 PM
انا عندى كيوماكس v1 ريموت اسود عايز سوفت وير دريم سكاى boot121 ولو عايز اغير البوت ازاى وووياريت بالصور وشكرا

احمد صابر
11-20-2010, 08:28 PM
مسا الخير يجماعة عندى جهاز هروشيما فرجن 4 -888 بالون الاحمر عامل نقطة حمرا اعمل لة اية تقبلوا تحياتى

الجهاز محول ولا ايه ويا ريت توضح اكثر المشكلة

محمد 2013
11-20-2010, 11:46 PM
انا عاوز برنامج لسحب القنوات من جهاز براكليبس فرجن 1 وترتيبها وادخلها الجهاز تانى وهى مرتبة ضرورى

kys_kys
11-21-2010, 01:06 AM
لو سمحت رد عليا الان
عندى جهاز هيورشيما فرجن 4 القديم الجهاز كان تقيل جداااا حولته الى الدراجون بعد التحويل الجهاز قطع اشارة

الجهاز كان شغل اشارة عمودى وافقى

حولت انى ارجعه تانى الى الهيورشيما الجهاز قطع اشارة مش عارف ليه ارجووووووو الحل الان

midotail
11-21-2010, 06:53 AM
اريد احدث سوفت للباراكليبس v1المحول لدنجل بتاريخ 21-11-2010 مش بيقطع وجزاكم الله كل خير

adelich
11-21-2010, 07:06 AM
بنزل سيرفر جديد للجهاز فكان الملف معطوب والجهاز جاب معايا خطأ0118
وبعد كده مقبلش خالص غير ملف حوله لتكنو كوم 347
عايز ارجعه تانى كيوماكس البرتقالى v1
مش عارف اعمل ايه ساعدونى يا اهل الخبره رجاء

hema desh
11-21-2010, 09:37 AM
بارك الله فيك أخي العزيز

دشيكو سات
11-21-2010, 11:36 AM
بارك الله فيـــــــــــــــــــــــــــــك

ملك
11-21-2010, 01:02 PM
الجهاز محول ولا ايه ويا ريت توضح اكثر المشكلةاجهاز شغال دش عادى وليس محول وفجاة وهوا شغال قطع الارسال وبة المبة الحمرا فقط هى التى تعمل وشكراالجهاز هو هروشيما فرجن 4 الجديد888 بالون الاحمر

atef 2006
11-21-2010, 01:37 PM
باتش لهروشيما فرجن2 يفتح المشفر

samym45
11-21-2010, 05:29 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة عندى جهاز كوماكسmst 999 v2البرتقالى المتصل بالنت وعملت له سوفت يفتح القنوات المشفرة ولم يفتح اى قناه نرجو معرفة السبب مع الشكر

احمد البطل
11-21-2010, 05:37 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة عندى جهاز كوماكسmst 999 v2البرتقالى المتصل بالنت وعملت له سوفت يفتح القنوات المشفرة ولم يفتح اى قناه نرجو معرفة السبب مع الشكر


هل النت يعمل تمام ومتصل بالجهاز ام لا

احمد البطل
11-21-2010, 05:47 PM
باتش لهروشيما فرجن2 يفتح المشفر


للاسف لا يوجد جديد

فنان الستالايت
11-21-2010, 05:49 PM
عندى مشكلة بكيوماكس الكورى Qmax plusبعد مااشغلة بدقيقة او اقل يفصل الشاشة اللى على الرسيفر وبعد كدة الاقية فصل ريموت واوقات يكتب 8 على شاشة الرسيفر ارجوكم حلولى يامهندسين المشكلة دية بسرعة بلييز

احمد البطل
11-21-2010, 06:27 PM
عندي رسيفر هيروشيما فيرجن 1 البرتقالي 888 قاطع اشاره فما الحل


راجع على وصلات الطبق والعدسه

اعمل اعادة ضبط مصنع

حمل للجهاز سوفت

راجع على المكثفات المنتفخه مع تنظيف الجهاز من الداخل

راجع خرج التيونر

kys_kys
11-22-2010, 11:51 AM
فين الرد على سوالى يا مراقب القسم العزيز

ahmedtegara
11-22-2010, 01:06 PM
والله ياجماعه انا تعبت من البحث عن سوفت ميكرو لجهاز الباركليبس فيرجن 1 المحول الى دونغل ياريت لو تكرمت الاقى مع حضارتكم

ملك
11-22-2010, 07:30 PM
الى الاخوة المحترفين عندى مشكلة عندى رسيفر هروشيما فرجن 4 الجديد moh-888بالون الحمر اللى بزر الاكية وسط دائرة الفليم القنوات الفيشة بتعتة اهتزت عمل نقطة حمرة وقطع الارسال انا عايز اليدر بتاعة + سوفت المصنع وبسرعة تقبلوا منى فائق الاحترام وجزاكم الله خيرا

كامل جميعى
11-22-2010, 07:48 PM
فية مشكلة فى رسيفر هيروشيما فرجن4 واقف على لمبة حمرة وخضراء عايز الحل بارك اللة فيكم وكل عام وانتم بخير

meamy
11-22-2010, 10:32 PM
السلام عليكم ... من فترة ادخلت سوفت خطا للجهاز بتاعىqumax phantom plus model 0999 وروحت اصلحتة فى باب اللوق ولكن للاسف اعدادات السيرفر مش موجودة والقنوات المشفرة ما بتفتحش اية الحل؟؟؟

شحات نصر
11-22-2010, 11:40 PM
مشكل فى الكيومكس المنىv1999الجديد قطع الاشارهM-DgM-DgM-Dg

محمدشبل
11-24-2010, 02:40 PM
اريد تشغيل جهاز كيوماكس 999 الاخضر الزود ب usb فيرجن 2 على الدنجل هيروشيما

احمد البطل
11-24-2010, 02:58 PM
اريد تشغيل جهاز كيوماكس 999 الاخضر الزود ب usb فيرجن 2 على الدنجل هيروشيما

هل هو به كارت لان ام لا

احمد البطل
11-24-2010, 02:59 PM
مشكل فى الكيومكس المنىv1999الجديد قطع الاشارهm-dgm-dgm-dg

حبيبى هل من تلقاء نفسه ام نتيجة تحميل سوفت

احمد البطل
11-24-2010, 03:00 PM
السلام عليكم ... من فترة ادخلت سوفت خطا للجهاز بتاعىqumax phantom plus model 0999 وروحت اصلحتة فى باب اللوق ولكن للاسف اعدادات السيرفر مش موجودة والقنوات المشفرة ما بتفتحش اية الحل؟؟؟



حبيبى هل هو بكارت لان والا لا يوجد به

احمد البطل
11-24-2010, 03:02 PM
فية مشكلة فى رسيفر هيروشيما فرجن4 واقف على لمبة حمرة وخضراء عايز الحل بارك اللة فيكم وكل عام وانتم بخير


القديم ام الجديد

احمد البطل
11-24-2010, 03:14 PM
الى الاخوة المحترفين عندى مشكلة عندى رسيفر هروشيما فرجن 4 الجديد moh-888بالون الحمر اللى بزر الاكية وسط دائرة الفليم القنوات الفيشة بتعتة اهتزت عمل نقطة حمرة وقطع الارسال انا عايز اليدر بتاعة + سوفت المصنع وبسرعة تقبلوا منى فائق الاحترام وجزاكم الله خيرا

منتديات مصراوى سات (http://www.masrawysat.com/vb/forumdisplay.php?f=18)
هيروشيما الاحمر v4 الجديد
Hiroshima
moh 888
http://img252.imageshack.us/img252/9348/19250044.png
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
سيرفر مصراوى (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=17355&stc=1&d=1280157283)
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif

احمد البطل
11-24-2010, 03:17 PM
والله ياجماعه انا تعبت من البحث عن سوفت ميكرو لجهاز الباركليبس فيرجن 1 المحول الى دونغل ياريت لو تكرمت الاقى مع حضارتكم


اخر اصدار عن شركه الميكرو بوكس لحل مشكله التوقف والتقطيع (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=86106) ‏

احمد البطل
11-24-2010, 03:17 PM
بارك الله فيك أخي العزيز


تحت امرك حبيبى

احمد البطل
11-24-2010, 03:20 PM
بارك الله فيـــــــــــــــــــــــــــــك


تحت امرك .

احمد البطل
11-24-2010, 03:26 PM
اجهاز شغال دش عادى وليس محول وفجاة وهوا شغال قطع الارسال وبة المبة الحمرا فقط هى التى تعمل وشكراالجهاز هو هروشيما فرجن 4 الجديد888 بالون الاحمر

منتديات مصراوى سات (http://www.masrawysat.com/vb/forumdisplay.php?f=18)
هيروشيما الاحمر v4 الجديد
Hiroshima
moh 888
http://img252.imageshack.us/img252/9348/19250044.png
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
سيرفر مصراوى (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=17355&stc=1&d=1280157283)
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif

احمد البطل
11-24-2010, 03:26 PM
باتش لهروشيما فرجن2 يفتح المشفر


للاسف لا يوجد له

احمد البطل
11-24-2010, 03:29 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة عندى جهاز كوماكسmst 999 v2البرتقالى المتصل بالنت وعملت له سوفت يفتح القنوات المشفرة ولم يفتح اى قناه نرجو معرفة السبب مع الشكر


مكن تقوم بالمراجعه على النت الخاص بالجهاز

احمد البطل
11-24-2010, 03:34 PM
بنزل سيرفر جديد للجهاز فكان الملف معطوب والجهاز جاب معايا خطأ0118

وبعد كده مقبلش خالص غير ملف حوله لتكنو كوم 347
عايز ارجعه تانى كيوماكس البرتقالى v1

مش عارف اعمل ايه ساعدونى يا اهل الخبره رجاء



جهازك الجولد حبيبى

هل جهزك على البوت 1.21

حمل له سوفت التكنوكوم 1.61 وبعدين البوت 1.30 وبعدين السوفت 1.84 للجولد

احمد البطل
11-24-2010, 03:36 PM
اريد احدث سوفت للباراكليبس v1المحول لدنجل بتاريخ 21-11-2010 مش بيقطع وجزاكم الله كل خير
اخر اصدار عن شركه الميكرو بوكس لحل مشكله التوقف والتقطيع (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=86106) ‏

العالمية 1977
11-24-2010, 03:38 PM
عطل هورشيما الاسمر 888 قاطع صوره شكرا

احمد البطل
11-24-2010, 03:40 PM
لو سمحت رد عليا الان
عندى جهاز هيورشيما فرجن 4 القديم الجهاز كان تقيل جداااا حولته الى الدراجون بعد التحويل الجهاز قطع اشارة

الجهاز كان شغل اشارة عمودى وافقى

حولت انى ارجعه تانى الى الهيورشيما الجهاز قطع اشارة مش عارف ليه ارجووووووو الحل الان



&&& كيفية تحويل الهيروشيما v4 الي دراجون اكس 7000 &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=26707)

حمدي وادي
11-24-2010, 05:37 PM
هيروشيما ف4 مدى لمبه حمره ونقطتين اى العمل

nonsh
11-24-2010, 06:52 PM
انا عندى جهاز qmaxmst-999 رجعتة الى حالة المصنع مبيشغالش القنوات المشفرة مرفق معاة الجهاز paraclips 7700 v1 ارجو الرد سريعا

احمد البطل
11-24-2010, 06:59 PM
انا عندى جهاز qmaxmst-999 رجعتة الى حالة المصنع مبيشغالش القنوات المشفرة مرفق معاة الجهاز paraclips 7700 v1 ارجو الرد سريعا

يعنى حضرتك مشغله مع دنجل

احمد البطل
11-24-2010, 07:00 PM
هيروشيما ف4 مدى لمبه حمره ونقطتين اى العمل


القديم ام الجديد

احمد البطل
11-24-2010, 07:01 PM
عطل هورشيما الاسمر 888 قاطع صوره شكرا



قم بالمراجعه على وصله الاوديو فيديو

nonsh
11-24-2010, 08:12 PM
ايوة انا انا عايزة اعرف هل هينزل سوفت ويور ولا وارجو احضار السوفت للجهازين وعندى الجهاز paraclips 7700 v1 عندما انزل السوفت بيوقف على 90 فترة ومبيكاملش

nonsh
11-24-2010, 08:14 PM
لى العلم الجهاز qmaxmst-999 mini

nonsh
11-24-2010, 08:16 PM
الجهاز يضمان عبد العال سنتر

احمد البطل
11-24-2010, 08:24 PM
ايوة انا انا عايزة اعرف هل هينزل سوفت ويور ولا وارجو احضار السوفت للجهازين وعندى الجهاز paraclips 7700 v1 عندما انزل السوفت بيوقف على 90 فترة ومبيكاملش
Paraclips
http://img704.imageshack.us/img704/4735/paralcips.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/7902/kikkii1.png
باراكليبس v1 (http://www.herosh.com/download/2050012/Par.v1.rar.html)
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
سيرفر مصراوى (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=17185&stc=1&d=1280072205)

http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif

احمد البطل
11-24-2010, 08:24 PM
لى العلم الجهاز qmaxmst-999 mini

Qmax999 MST
MINI
http://img99.imageshack.us/img99/7408/qmaxmini.gif
http://img507.imageshack.us/img507/3853/img0504a.jpg

mini (http://www.herosh.com/download/2050003/mini.rar.html)
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
سيرفر مصراوى (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=17176&stc=1&d=1280071182)


http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif

احمد البطل
11-24-2010, 08:25 PM
الجهاز يضمان عبد العال سنتر


اى من الجهازين تريد

واى شرح تريد

البردعى
11-24-2010, 10:38 PM
السلام عليكم عندى كيومكس كورى بدون فيرجن وبدون زر باور من الخلف عايز اعرف اسمه وسوفت ولودر التحميل وملف محطات ولك جزيل الشكر

nonsh
11-24-2010, 10:41 PM
شكرا جدا بس انت متاكد من ذالك وهل بعد هيعمالة بعد ذالك مع بعض كويس انا عندى السوفت دة MicroBox Oct Release V2 ما رايك

meamy
11-25-2010, 12:25 AM
حبيبى هل هو بكارت لان والا لا يوجد به

يوجد كارت لان ومفتاح بور خلفى ... اخى هل لو حملتلة سوفت 1.21 او 1.25 يشتغل السيرفر ؟؟؟؟

فتحى بسيونى
11-25-2010, 08:21 AM
عندى جهاز ككيوماكس البرتقالى عندما افتحه يعمل يقلب القنوات لوحدةيظهر القائمه وا اعرف التحكم فيه فما الحل الله يكرمك

mohamed osman
11-25-2010, 08:25 AM
عندى كيوماكس 999الاخضر فرجن 1 قد قمت بعمل سوفت له من خلال الفلاشهوالسوفت لم يكتمل وفصلته فدلوقتى مش بيجيب اشارة ومكتوب كلمه بوت على الشاشه فقط فماذا اعمل وماهو اللودر المخصص له والسوفت وملف القنوات لانه مش بيقبل بالكابل ارجو الرد ولكم جزيل الشكر

فتحى بسيونى
11-25-2010, 09:01 AM
عندى جهاز ككيوماكس البرتقالى عندما افتحه يعطى لبه حمره يعمل يقلب القنوات لوحدةيظهر القائمه وا اعرف التحكم فيه فما الحل الله يكرمك

a084KKa084KKa084KKa084KK

nonsh
11-25-2010, 11:02 AM
هل بعد ذالك الجهازين هيفتح كل القنوات المشفرة

nonsh
11-25-2010, 11:03 AM
شكرا جدا بس انت متاكد من ذالك وهل بعد هيعمالة بعد ذالك مع بعض كويس انا عندى السوفت دة MicroBox Oct Release V2 ما رايك

hosam_forever
11-25-2010, 11:04 AM
ممكن شكل الجهاز الجيد اللى بتحول دونقل للهيروشيما
لانى اريده لاستخدامه فى شحن الفلاشات 8 ارجل الى
ان تعدل الامور بعون الله واشترى جهاز شحن الفلاشات باذن الله

nonsh
11-25-2010, 11:46 AM
Paraclips


باراكليبس v1


هذا الجهاز محول الى دنجل ارجو منك ارسال السوفت

سيرفر مصراوى

nonsh
11-25-2010, 06:05 PM
وسوفت الجهاز qmaxmst-999 الذى يتماشون مع بعض لفتح القنوات المشفرة وارجو الرد سريعا لانى اعيش خارج مصر لا احد يعرف فى الجهازة دى ارجو انقاذى من الفشل مع الاجهازة

احمد البطل
11-25-2010, 06:14 PM
السلام عليكم عندى كيومكس كورى بدون فيرجن وبدون زر باور من الخلف عايز اعرف اسمه وسوفت ولودر التحميل وملف محطات ولك جزيل الشكر


هو كيوماكس الكورى القديم التابع لجنرال

محمد حمزاو
11-25-2010, 06:16 PM
السلام عليكم
انا عندى جهاز باركليبس لمبة حمرا فقط 7700v1
وكل شوية يقطع وبعد اذنك عايز سوفت كويس يكون شغال والجهاز محول ومعرفش متحول الزاى
وشكرا

احمد البطل
11-25-2010, 06:16 PM
يوجد كارت لان ومفتاح بور خلفى ... اخى هل لو حملتلة سوفت 1.21 او 1.25 يشتغل السيرفر ؟؟؟؟


توكل على الله وان شاء الله يعمل

احمد البطل
11-25-2010, 06:17 PM
السلام عليكم
انا عندى جهاز باركليبس لمبة حمرا فقط
وكل شوية يقطع وبعد اذنك عايز سوفت كويس يكون شغال
وشكرا


هل هو جهاز باركليبس محول الى دنجل

احمد البطل
11-25-2010, 06:23 PM
ممكن شكل الجهاز الجيد اللى بتحول دونقل للهيروشيما
لانى اريده لاستخدامه فى شحن الفلاشات 8 ارجل الى
ان تعدل الامور بعون الله واشترى جهاز شحن الفلاشات باذن الله


حبيبى انت المشكله كلها فى شحن فلاشة الهيروشيما واا شحن فلاشات 8 رجل

احمد البطل
11-25-2010, 06:29 PM
شكرا جدا بس انت متاكد من ذالك وهل بعد هيعمالة بعد ذالك مع بعض كويس انا عندى السوفت دة microbox oct release v2 ما رايك


براحه شويه
دلوقتى انا عايز اعرف


دلوقتى موجود عند حضرتك جهازين

هل يوجد واحد منهم جهاز محول الى دنجل

احمد البطل
11-25-2010, 06:30 PM
وسوفت الجهاز qmaxmst-999 الذى يتماشون مع بعض لفتح القنوات المشفرة وارجو الرد سريعا لانى اعيش خارج مصر لا احد يعرف فى الجهازة دى ارجو انقاذى من الفشل مع الاجهازة
براحه شويه
دلوقتى انا عايز اعرف


دلوقتى موجود عند حضرتك جهازين

هل يوجد واحد منهم جهاز محول الى دنجل

احمد البطل
11-25-2010, 06:35 PM
Paraclips


باراكليبس v1


هذا الجهاز محول الى دنجل ارجو منك ارسال السوفت

سيرفر مصراوى


تفضل

اخر اصدار عن شركه الميكرو بوكس 22/11 اصدار 1.58 وفلاشة لحل مشكلة البوت (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=96511)

احمد البطل
11-25-2010, 06:36 PM
هل بعد ذالك الجهازين هيفتح كل القنوات المشفرة

ان شاء الله

احمد البطل
11-25-2010, 06:42 PM
عندى جهاز ككيوماكس البرتقالى عندما افتحه يعمل يقلب القنوات لوحدةيظهر القائمه وا اعرف التحكم فيه فما الحل الله يكرمك


حبيبى نظف الجهاز جيدا من الداخل

وقم بفصل كابل الفرنت بانل وشوف النتيجه

احمد البطل
11-25-2010, 06:45 PM
عندى كيوماكس 999الاخضر فرجن 1 قد قمت بعمل سوفت له من خلال الفلاشهوالسوفت لم يكتمل وفصلته فدلوقتى مش بيجيب اشارة ومكتوب كلمه بوت على الشاشه فقط فماذا اعمل وماهو اللودر المخصص له والسوفت وملف القنوات لانه مش بيقبل بالكابل ارجو الرد ولكم جزيل الشكر


من وضع البوت حمل له سوفت

فتحى بسيونى
11-25-2010, 07:45 PM
حبيبى نظف الجهاز جيدا من الداخل

وقم بفصل كابل الفرنت بانل وشوف النتيجه

انا فصلت كابل الفرن بانل اشتغل الجهاز ثم ركبت الكابل ثانى فصل ثانى

nonsh
11-25-2010, 08:13 PM
انا اسفة جدا بس عايزة اتاكد م السوال
Paraclips


باراكليبس v1


هذا الجهاز محول الى دنجل ارجو منك ارسال السوفت ومعاة جهاز mini qmaxmst-999 رجعتة الى حالة المصنع مبيشغالش القنوات المشفرة الجهاز يضمان عبد العال سنتر

وسوفت الجهاز qmaxmst-999 mini الذى يتماشون مع بعض لفتح القنوات المشفرة وارجو الرد سريعا لانى اعيش خارج مصر لا احد يعرف فى الجهازة دى ارجو انقاذى من الفشل مع الاجهازة

كدة الحكاية كاملة ارجو الرد

حمدي وادي
11-25-2010, 09:55 PM
عندىجهاز بانتم عادى يشتغل 10دقايق ويفصل ويجيب لمبه حمره افصل وشغل يدى لمبه

الكينج المصري
11-25-2010, 10:42 PM
السلام عليكم ورحمه الله
انا عملت ضبط مصنع لجهاز باركليبس 7700v1 الاسود بعد كده مش عايز يشغل قمر السيرس بيكتب قناه مشفره ارجو الافاده وشكرا

hosam_forever
11-25-2010, 11:18 PM
حبيبى انت المشكله كلها فى شحن فلاشة الهيروشيما واا شحن فلاشات 8 رجل

انا محتاج صورة للجهاز المناسب هذا ما اريده

تموره
11-26-2010, 07:48 AM
ياريت ---- الاساتذة المصراويين يساعدونى --- اريد لودر بالتحديد---- هيروشيما 888 v-1 الجديد والقديم -- ولكم منى كل التقدير والعرفان

فتحى بسيونى
11-26-2010, 03:32 PM
انا فصلت كابل الفرن بانل اشتغل الجهاز ثم ركبت الكابل ثانى فصل ثانى

ارجو الرد من الاخوه بخصوص هذا الموضوع يترى السبب بيكون من ايهa084KKa084KKa084KKa084KK

عبد الرحمن صبحى على
11-26-2010, 05:39 PM
السلام عليكم الرجاء اخى الفاضل سفت وملف القنوات فيجا 999 sombالجديدusp كام والورد الخاص بى

وليدمحمود
11-26-2010, 05:46 PM
الاخوة الافاضل محترفين الريسيفرات عندى ريسفر هيروشيما فيرجن2وتم انقطاع الاشارة مع وجود زنه بالريسيفر وغيرت المكثف الكبير47ميكروفاراد400فولت وتم اعادة التشغيل بنجاح لكن ظهر نفس العيب وهو فرقعة المكثف للمرة الثالثه فما الحل اعانكم الله ارجو الرد سريعا لان الجهاز كده خربان وربنا يوفقكم

حسام الفرماوي
11-27-2010, 09:07 AM
انا اعطيت جهاز كيوماكس999 مني السوفت العادي وهو كان واخد سوفت الدنجل فقطع اشارة يا ريت حد يقولي اعمل ايه

nonsh
11-27-2010, 10:31 AM
انا اسفة جدا بس عايزة اتاكد م السوال
Paraclips


باراكليبس v1


هذا الجهاز محول الى دنجل ارجو منك ارسال السوفت ومعاة جهاز mini qmaxmst-999 رجعتة الى حالة المصنع مبيشغالش القنوات المشفرة الجهاز يضمان عبد العال سنتر

وسوفت الجهاز qmaxmst-999 mini الذى يتماشون مع بعض لفتح القنوات المشفرة وارجو الرد سريعا لانى اعيش خارج مصر لا احد يعرف فى الجهازة دى ارجو انقاذى من الفشل مع الاجهازة

كدة الحكاية كاملة ارجو الرد

nonsh
11-27-2010, 10:32 AM
انا اسفة جدا بس عايزة اتاكد م السوال
Paraclips


باراكليبس v1


هذا الجهاز محول الى دنجل ارجو منك ارسال السوفت ومعاة جهاز mini qmaxmst-999 رجعتة الى حالة المصنع مبيشغالش القنوات المشفرة الجهاز يضمان عبد العال سنتر

وسوفت الجهاز qmaxmst-999 mini عايزة سوفت الدنجل الذى يتماشون مع بعض لفتح القنوات المشفرة وارجو الرد سريعا لانى اعيش خارج مصر لا احد يعرف فى الجهازة دى ارجو انقاذى من الفشل مع الاجهازة

كدة الحكاية كاملة ارجو الرد

محمدأحمدعمرو
11-27-2010, 11:13 AM
دنقل هيروشيما محول لمبة حمراء ونقطتين أخضر أعطيته سوفت أعطانى لمبة حمراء فقط ولم يعطينى أى بيانات آخرى على شاشة التليفزيون ما الحل ؟

محمدأحمدعمرو
11-27-2010, 12:38 PM
أريد شحن فلاشة هيروشيما فرجن 1 محول لدونقل

محمود احمد محمد
11-27-2010, 02:08 PM
السلام عليكم انا عندي دنجل هيروشيما بس مبيشغلش الاوربت ممكن اعمل اية؟

محمدشبل
11-27-2010, 05:59 PM
اريد تشغيل جهاز كيوماكس 999 الاخضر الزود ب usb فيرجن 2 على الدنجل هيروشيما

ولان خارجى يوصل على usb

محمدشبل
11-27-2010, 06:03 PM
اريد ايضا سوفت لجهاز ستار سات srx250cu ليعمل مع دنجل هيروشيما وطريقه تشغيله ولك جزيل الشكر

dreamboy
11-27-2010, 06:05 PM
لو سمحتم اريد اخر سوفت للهيروشيما فيرجين 2 الاحمر..و هو ريسيفير و ليس محول لدونجل..اريد سوفت الريسيفير نفسه الاحدث

mo7amd
11-27-2010, 07:26 PM
ياريت حد يا جماعة يبعتلى سوفت وير لجهاز باراكليبس علشان يبقطع عندى كتيييير اوى

haniola
11-27-2010, 07:30 PM
لو سمحتم انا لسه مبتدئ جدا فى موضوع التعريفات
ممكن اعرف او تعطولى لينك موضوع عن شرح كيفية تعريف الريسيفر والدونجل على الكمبيوتر وازاى ادخل السوفت الجديد لما الدونجل يبقى متوقف
بالتفصيل الممل لو سمحتم

محمودالعوضي
11-27-2010, 07:44 PM
واصل ابداعـــــــــــــــــــك مهندس /احمد البــــطـــــــــــــــــــل

dreamboy
11-27-2010, 10:08 PM
لو سمحتم اريد اخر سوفت للهيروشيما فيرجين 2 الاحمر..و هو ريسيفير و ليس محول لدونجل..اريد سوفت الريسيفير نفسه الاحدث

farh_bd
11-27-2010, 11:01 PM
عندى جهاز كيوماكس (phantom mst 999 ) مكتوبه على الشاشه باللون الاسود يعمل على الدنقل

هل يتحول الى دنقل مثل ريسيفرات الباركليبس والهيروشيما
وطريقة التحويل ان امكن

ولكم جزيل الشكر على ماتقدموه من خدمات على هذا المنتدى العظيم

bobo18400
11-28-2010, 10:20 AM
لو سمحت انا عندى جهاز باركليبس فيرجن 1 متحول دنجل لمبة حمرا ونقطتيين خضر كان شغال بس القنوات بتقطع كتيير عملت ليه السوفت الجديد 22/11 بنفس اللودرات اللى فى المنتدى وشغلت لقيت كلمة boot ولاقيت فى المنتدى الحل للكلمة دى عن طريق Fixed.bin وحملته للريسفر تانى وشغلته لاقيت اشارة حمرا بس والقنوات المشفرة لا تعمل ....... الرجاء حل المشكلة ... وشكرا ليكم وللمنتدى

y_a008
11-28-2010, 11:22 AM
الف شكر على العمل الرائع

amrsalam
11-28-2010, 12:48 PM
لو سمحت عايز تحديث باركلبس slh-7700 v1

YASER_AMIRA
11-28-2010, 01:03 PM
عندي ريسيفر هيروشيما 888 فرجن 4 كابل ال lnb واصل بس بيقطع اشارة ممكن الحل

حسين ابو يوسف
11-28-2010, 03:30 PM
اريد شرح تنزيل ملف عربى لجهاز هوريشيما الاحمر القديم v1

bobo18400
11-28-2010, 08:09 PM
لو سمحت انا عندى جهاز باركليبس فيرجن 1 متحول دنجل لمبة حمرا ونقطتيين خضر كان شغال بس القنوات بتقطع كتيير عملت ليه السوفت الجديد 22/11 بنفس اللودرات اللى فى المنتدى وشغلت لقيت كلمة boot ولاقيت فى المنتدى الحل للكلمة دى عن طريق fixed.bin وحملته للريسفر تانى وشغلته لاقيت اشارة حمرا بس والقنوات المشفرة لا تعمل ....... الرجاء حل المشكلة ... وشكرا ليكم وللمنتدى

شكرا ليكم وللمنتدى لقد تم معالجة الامر

azmymoh
11-29-2010, 12:07 PM
اهيروشيما v1 الجديد مش شغال دونجل اعطيته سوفت الدونجل ولما بفعل
من اصفر و9 مش بيجيب التوين بروتوكول ولا بيجيب قايمه اصلا
فما الحل ولكنى لاحظت ان السوفت الاصلى اللى كان عليه كان 1.65
اما الذى اعطيته فهو 1.55
فما الحل ارجوكم؟؟؟؟
؟؟؟؟؟

sms200546
11-29-2010, 12:26 PM
السلام عليكم عندى جهاز كيومكس 999 الفانتوم ممكن مش بيجيب كل القنوات فى البحث الاتومتك وممكن اعرف افعل الشفره ازى وممكن اخر سوفت ليه

canister
11-29-2010, 12:34 PM
انا شاري جهاز الكيوماكس البرتقالي, عايز اعرف ايه امكانيات الجهاز؟ وهل كل شوية محتاج اغيرله السوفت؟؟

وهل في امكانية اني ادخله كامة؟؟ هو في مكان للكامة فيه؟ بس هل ممكن ادخلها فيه بسهولة وتشتغل كويس؟؟

amr_98
11-29-2010, 02:29 PM
هل جهاز كيوماكس 999 الجولد بيشتغل على الدونجل بخاصيه تنوين برتوكول ام لا وشكرا

amr_98
11-29-2010, 02:55 PM
هل جهاز كيوماكس 999 الجولد بيشتغل على الدونجل بخاصيه تنوين برتوكول ام لا وشكرا

شحات نصر
11-29-2010, 06:50 PM
رجا سوفت هيروشيما بدون فرجان _يفتح على اربع اصفار واليس بوت

امين احمد
11-30-2010, 01:52 PM
ملف ترددات وقنوات للفيجا v555

محمد توحيد
11-30-2010, 02:14 PM
ممكن بوت لكيوماكس القديم فرجن1 الاسمر