المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : &&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&&


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42]

تيتو 2020
05-28-2012, 01:17 AM
عندى جهاز كيومكس فانتم بلاص 999 الاسود ومش فاتح القنوات المشفرة على انه قارى النت لكن سرفر رقم 40 بيعطينى فصل ارجو الحل

مينا المدلع
05-28-2012, 11:01 AM
كيوماكس 999 mst الاحمر القديم v1
كورى قاطع اشارة

henedy2012
05-28-2012, 03:48 PM
لدي جهاز هيروشيما ف1 البرتقالي لايقبل ملف قنوات ومعلومات الجهاز هي:
s/w ver 2.87
loader version 3.08
model iD hiroshima

محمد عادل حميده
05-28-2012, 05:04 PM
الرجاء انا اريد احدث سوفت وملف قنوات لرسيفر فانتوم QUMAX0999 ركزوا في كلمة كيوماكس زائدة U الجهاز لونه اسود معلومات الجهاز كالتالي:
ID نموذج________________ QUMAX_999_plus
معلومات الجهاز__________100122001097
نسخة البرنامج___________v 1.28
نسخة محمل_________v 1.21
لو سحت تشرح ازاي اشغل عليه عدستين بدون دايزك
الجهاز به كارت لان

محمود423
05-28-2012, 05:07 PM
انتو بطلتو تردو على اى سؤال شكرا لمصراوى

mostafa2881
05-28-2012, 07:01 PM
عايز اجز جهازى عشان يقبل التحديث المباشر من على النت عن طريق كابل تحديث نت موصل بالنت مباشر ...عايز سوفت يخلى الجهاز كدة
نوع الجهاز كيوماكس فرجن 8

mahmoudkamer
05-28-2012, 10:32 PM
السلام عليكم
عندى جهاز vega v999 plus والمشكلة انه مش بيشغل الشيرينج رغم ان السيرفر اللى انا شغال عليه متجرب والكابل متجرب والمشكلة ان كل مااضغط على f1 111
بيدينى اول القائمة disable وبعدها بيدينى pc and card sharing ولما باضغط عليها الجهاز بيدى error
ارجو المساعدة

محمد عادل حميده
05-29-2012, 11:34 AM
المفروض يلغو هذا الموضوع من المثبتات لان صاحبه لا يجيب علي اسئلة اي احد يطلب منه طلب

mnar_88
05-29-2012, 03:39 PM
ارجو الافادة رسيفر هيروشيما 888 اسود بدون فيرجن ومن الجهة اليسري كيوماكس المشكلة لمبة حمرا ولمبة خضرا ارجو الافادة وشكرا

ahmedtemem
05-29-2012, 09:44 PM
انا عندى جهاز فيجا فك شفرات بالنت الفاضى المشكلة انا شغال الصبح كويس جداااااااعلى قنوات الجزيرة اما من بعد المغرب لايعمل على هذة القنوات

موبيل سنتر
05-30-2012, 08:26 PM
جهاز هيروشيما v4اخذ ملف قنوات خطا وادنى لمبة حمراء وحرفf
ارجو الرد السريع لو سمحتم

ebe1974
05-30-2012, 10:21 PM
شكررررررررررررررررررررررررا

حمادة اوشى
05-31-2012, 02:25 PM
ممكن سوفت وملف 3 اقمار لفيجا 999سوبر

mody900
05-31-2012, 06:32 PM
ملف قنوات فيجا 999 بلص 3 اقمار او حتى نايل سات

shefo_2010
05-31-2012, 07:33 PM
رسيفر كيوماكس q50قاطع أشارة

اريد الحل ضروري

mohamed aziz
06-01-2012, 09:29 AM
ارجوكم افيدونى عندى جهاز كيوماكسv2ابو usb جايب لمبه حمرا اعمل ايه

hmoksha
06-01-2012, 12:07 PM
هل ينفع ملف قنوات معرب لكيوماكس v2 ان ينزل علي كيوماكس v3 افيدوني افادكم الله

ابو محمد9000
06-01-2012, 06:57 PM
السلام عليكم انا عندى رسيفر هيروشيما 888v4كاتب بوت وجايب شاشه خضراء ومبيفتحش ارجو الرد السريع

مرفت ابراهيم99
06-01-2012, 11:31 PM
الحل ياخي انك تشغل الرسيفر عندك من غير ماتوصل السلك الي في الطبق وشوف ان اشتغل تمام يبقا العيب في السيك احتمال يكون سلك ضعيف ملمس عشان كدة بيرستر وخلي بالك من الفلاشة

محمود+++
06-03-2012, 02:43 PM
الرجاء الافادة عندي جهاز فيجا 999 بلس كان عليه سوفت تكنوم
ونزلت بوت من النت عن طريق الفلاشة بعدين الجهاز عاد تشغيل والآن فقط بيدخل وبعدين بيطفي وبيجيب الساعة......ومش عارف كيف اتحكم فيه ...لا ريموت ولا نفس زرار الديجتال ...فقط شاشة الساعة.الحل بسرعة يا حبايب

محمدالماوى
06-03-2012, 04:21 PM
اخوانى الاعضاء عندى مشكله فى جهاز باركليبس v4كل فتره اسبوع او اقل يحول من قنوات التليفزيون الى الازاعه اتوماتيك ولا نستطيع ارجاعه لقنوات التليفزيون الا ازا بحثنا القنوات من جديد وزهبت به لفنى وحمل له ملف قنوات وسوفت ومازالت المشكله موجوده فما الحل من فضلكم

سامح مرسى السيد
06-03-2012, 10:33 PM
اخى الحبيب عندى جهاز كيومكس جولد999فرجن1على البوت 121قنوات الجزيرة قطعة علية ممكن بعد اذنك سوفت يشغلة ومعاة ملف قنوات عربى متحرك حديث والف شكر

mahmoodragab200
06-04-2012, 02:46 PM
لو سمحتم انا عايز سوفت تحويل دونجل براكليبس v1 الى رسيفر عادى

ابراهيم النمر الاسود
06-05-2012, 09:13 AM
انا عايز اركب سوفت يدعم الدنقل لmoh88

brazile
06-05-2012, 09:38 AM
أنا عندى جهاز كيوماكس 999 v2 فضى قطع شيرنج فما الحل ؟

brdo
06-05-2012, 12:47 PM
لو سمحت فيه سوفت نزل لفتح الجزيره الرياضيه ع q max 999 v2
?

rrr2005
06-05-2012, 05:29 PM
ارجو من حضرتكم الرسيفر فيجا 777 بلص كل ما احاول ان اعطية سوفت التوين برتكول من نفس لودر الذى حملة به ملف القنوات لنفس الرسيفر مع ضبط الودر على الخانة الخاصة بالسوفت يكتب على شاشة الرسيفر e028 و مرة اخرى يكتب e040 مع العلم ان خد ملف القنوات من غير اى مشكلة ارجو توضيح اذا كان هناك لودر اخر لسوفت التوين ارجو الشر مع خالص شكر الى الجميع

mhafz
06-06-2012, 08:16 AM
لدى رسفير هيروشيما كان يعمل دنجل بدون تعديل هارد وير اربع لمبة خضراء
ودلوقت مفيش طريقة نشغل بها الدنجل تانى او نرجع الرسيفر عادى تانى

meko0103850202
06-06-2012, 09:26 AM
السلام عليكم انا عندى مشكلة فى جهاز كيوماكس ومحتاج سوف وير ليه والجهاز ده فيه USB
المعلومات دى مكتوبه جوه الجهاز
Model ID:Qmax-mst-999
H/W:110630003397
S/W:1.11
Loader Ver:1.01
HDMI:TDA9981

احمد البطل
06-06-2012, 11:37 AM
المفروض يلغو هذا الموضوع من المثبتات لان صاحبه لا يجيب علي اسئلة اي احد يطلب منه طلب


للاسف انا كان عندى النت فاصل بقاله شهرين

والحمد لله تم عمله وتشغيله

احمد البطل
06-06-2012, 11:41 AM
مغلق ونتمنى المتابعه بالموضوع الجديد

&&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=547634)