المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : &&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&&


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42

ممدوح الجوهرى
04-27-2012, 10:01 AM
طريقة ادخال الشفره لجهاز باركليبس7700 v1 ارجو الرد السريع

pika
04-27-2012, 01:01 PM
انا عندى جهاز كيوماكس v2 الاسود اللى فيه usb السيرفر بتاعه اتقفل انا عاير اشغله تانى عشان افتح القنوات المشفره على انايل سات ولاوربى عايز الحل واعمله ازاى ارجوكوا الرد

اْبراهيم صابر
04-27-2012, 08:39 PM
يا ايها الذين ءامنوا اتقوا الله و كونوا مع الصادقين

رمضان عتاب
04-28-2012, 12:29 AM
انجدونى عندى ريسفر كيوماكس فانتوم ارقام الشاشة بتاعتة ملخبطة وشكلها شغال زى مش شغال العيب فين

kiko99980
04-28-2012, 04:22 AM
السلام عليكم يا ريت حد يفدنى ارجوكم عندى رسيفر فيجا999جامبو اول الشغل بتاعه يشتغل عادى من الريموت وبعد دقيقه واحدة او اقل لا يقبل الريموت خالص مع العلم غيرت الريموت ونفس الوضع

جمى الصاروخ
04-28-2012, 03:04 PM
عندى جخاز كامكس الصينى 780 مش بيفتح ينور ويطفى على الشاشه بس ياترى فى حل

محمود ابوخالد
04-28-2012, 07:29 PM
§ §
§ § §
أشهد أن لا إله إلا أنت
أستغفرك وأتوب اليك
مشكوووووووووووووووووووووور
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور¤§©¤ـــــــــــــ¤©§¤°°ياريس¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــ¤©§¤°°ياريس¤§ ©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــــــــــــــ¤ © §¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ــــــــ ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°يار يس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــ رائع جدا جدا جدا جداــــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــ يعطيك الف العافيةوالمزيد من الابداع ــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©

مع تحــــيات محمود محمد محمد خالد

©§مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°ي اريس°¤§©
©§¤°°¤§©¤مشكووورــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°يار يس °¤§©
©§¤°°¤§©¤ــمشكووورــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياري س°¤§©
©§¤°°¤§©¤ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ـــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـ ــــــــ ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــــــــــــــ¤ © §¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ـــــــــــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§ ©
©§¤°°¤§©¤ـــــــــــــ¤©§¤°ياريس°¤§©
©§¤°مشكووور°¤§©¤ــ¤©§¤°ياريس°¤§©
مشكوووووووووووووووووووووور
مشكوووووووووووووووور
سبحانك اللهم وبحمدك
أشهد أن لا إله إلا أنت
أستغفرك وأتوب اليك

عبدالله شعيب
04-28-2012, 09:54 PM
انا عندى رسيفر Qmax999 v1
عاوز سرفر مجانى احطه ازاى بى التفصيل

ابراهيم الهوى
04-28-2012, 10:49 PM
عايز احدث سوفت ولودر للكيوماكس 999 فيرجن1 الاسود والشرح كمان ياريت

ابراهيم الهوى
04-28-2012, 11:07 PM
انا عندى جهاز كيوماكس999 فيرجن1 الجد يد

ابراهيم الهوى
04-28-2012, 11:25 PM
انا عندى جهاز كيو ماكس 999 فيرجن 1 الجديد محتاج اسوفت الجديد بتاعه واللودر بس يا ريت بسرعه بعد ازنكم

elnmr elaswd
04-29-2012, 12:10 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة برجاء من حضراتكم طلب بسيط وهو فلاشة فيجا vega_v888 الابيض بدون بلاص +اللودر اكون شاكرا لمهودكم العظيم

hosny054
04-29-2012, 05:55 AM
هيروشيما 1 القديم محول اللى فيجا عند ارجاعة الى هيروشيما مرة اخرى الفنى اعطاة سوفت خطا الجهاز جاب لمبة حمرا ونقطتين خضر ولم يقبل اى شيء ولم يحس باللودر ارجوا الحل والافادة افادكم الله ولكم كل الشكر

abutaman
04-29-2012, 11:52 AM
ارجوا سوفت جديد لفتح قنوات الجزيرة وart حيث ان هذه القنوات انتهت صلاحيتها
وجهازى كوماكس فانتوم 999 بلس وبياناته
qmax mst-999d-m
100330000752
v 3.87
v1.21
11-02-2011

خالد علوان
04-29-2012, 03:11 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
لدى جهاز كيوماكس 999 المنى الاشاره الافقى شغاله 100 % والاشارة العمودىلا توجد مع العلم ( قوه الاشاره موجوده والجوده لا توجد )أرجو أفادتى بحل المشكله ولكم جزيل الشكر

ebo100
04-29-2012, 04:17 PM
ﺲﻛﺎﻣﻮﻴﻛ ﺮﻔﻴﺴﻳﺭ ﻱﺪﻟ ﻥﺍ ﺪﻳﺭﺃﻭ 999 ﻲﻨﻴﻣ ﺮﻤﻘﻟﺍ ﺕﺍﻮﻨﻗ ﺪﻫﺎﺷﺍ ﻲﺘﻟﺍ ﺓﺮﻔﺸﻤﻟﺍ ﻲﻛﺮﺘﻟﺍ ﻲﻧﺎﺒﺳﻻﺍ ﻱﺭﻭﺪﻟﺍ ﻞﻘﻨﺗ ﺖﻟﻭﺎﺣ ﺪﻗﻭ ﻲﺑﺭﻭﻻﺍﻭ ﻢﻟﻭ ﺎﻳﻭﺪﻳ ﺓﺮﻔﺸﻟﺍ ﻝﺎﺧﺩﺍ ﻲﺘﻓﺮﻌﻣ ﻡﺪﻌﻟ ﻊﻴﻄﺘﺳﺃ ﺓﺮﻔﺸﻟﺍ ﻚﻓ ﺯﻮﻣﺮﻓ ﻚﻟﺬﻟ ﻲﻠﻋ ﻚﻟ ﺓﺩﻮﺟﻮﻤﻟﺍ ﺎﻤﻨﻴﺑ ﺔﻧﺎﺧ26 ﻱﺪﺘﻨﻤﻟﺍ ﻱﺪﻨﻋ ﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻲﻓ ﻲﻠﻋ ﻂﻐﻀﻟﺍﺪﻨﻋ ﺔﻧﺎﺧ24 ﺍﺬﻫ ﻞﻬﻓ 1+ﻮﻔﻧﺍ ﺓﺮﻔﺷ ﻢﻋﺪﻳ ﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻞﺧﺪﻳ ﻮﻫ ﻞﻫﻭ ؟ﻻ ﻡﺃ ﺲﻴﺒﻟﺍ ﺕﺍﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻉﺍﻮﻧﺃ ﻦﻤﺿ ﺭﺪﻳﺎﻓﻭﺮﺒﻠﻟ ﺔﻤﻋﺍﺪﻟﺍ ؟ ﺪﺣﻮﻤﻟﺍ ﻚﻟﺫ ﻲﻟ ﺢﺿﻮﺗ ﻥﺃ ﻮﺟﺭﺄﻓ ﺪﻴﻘﻌﺗ ﻥﻭﺩ ﺔﻃﺎﺴﺒﺑ ﻥﺍ ﻡﺎﻛ ﺖﻓﻮﺳ ﻕﺎﻓﺭﺍﻭ ؛؛؛؛؛؛؛؛؛ﻦﻜﻣﺃ ﻢﻛﺍﺰﺟﻭ ﻪـــــــــــــــــــــــﻠـــــﻟﺍ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــﺧ ﺍﺮﻴــــــــــــــــــ

ebo100
04-29-2012, 04:20 PM
ﺲﻛﺎﻣﻮﻴﻛ ﺮﻔﻴﺴﻳﺭ ﻱﺪﻟ ﻥﺍ ﺪﻳﺭﺃﻭ 999 ﻲﻨﻴﻣ ﺮﻤﻘﻟﺍ ﺕﺍﻮﻨﻗ ﺪﻫﺎﺷﺍ ﻲﺘﻟﺍ ﺓﺮﻔﺸﻤﻟﺍ ﻲﻛﺮﺘﻟﺍ ﻲﻧﺎﺒﺳﻻﺍ ﻱﺭﻭﺪﻟﺍ ﻞﻘﻨﺗ ﺖﻟﻭﺎﺣ ﺪﻗﻭ ﻲﺑﺭﻭﻻﺍﻭ ﻢﻟﻭ ﺎﻳﻭﺪﻳ ﺓﺮﻔﺸﻟﺍ ﻝﺎﺧﺩﺍ ﻲﺘﻓﺮﻌﻣ ﻡﺪﻌﻟ ﻊﻴﻄﺘﺳﺃ ﺓﺮﻔﺸﻟﺍ ﻚﻓ ﺯﻮﻣﺮﻓ ﻚﻟﺬﻟ ﻲﻠﻋ ﻚﻟ ﺓﺩﻮﺟﻮﻤﻟﺍ ﺎﻤﻨﻴﺑ ﺔﻧﺎﺧ26 ﻱﺪﺘﻨﻤﻟﺍ ﻱﺪﻨﻋ ﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻲﻓ ﻲﻠﻋ ﻂﻐﻀﻟﺍﺪﻨﻋ ﺔﻧﺎﺧ24 ﺍﺬﻫ ﻞﻬﻓ 1+ﻮﻔﻧﺍ ﺓﺮﻔﺷ ﻢﻋﺪﻳ ﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻞﺧﺪﻳ ﻮﻫ ﻞﻫﻭ ؟ﻻ ﻡﺃ ﺲﻴﺒﻟﺍ ﺕﺍﺮﻔﻴﺴﻳﺮﻟﺍ ﻉﺍﻮﻧﺃ ﻦﻤﺿ ﺭﺪﻳﺎﻓﻭﺮﺒﻠﻟ ﺔﻤﻋﺍﺪﻟﺍ ؟ ﺪﺣﻮﻤﻟﺍ ﻚﻟﺫ ﻲﻟ ﺢﺿﻮﺗ ﻥﺃ ﻮﺟﺭﺄﻓ ﺪﻴﻘﻌﺗ ﻥﻭﺩ ﺔﻃﺎﺴﺒﺑ ﻥﺍ ﻡﺎﻛ ﺖﻓﻮﺳ ﻕﺎﻓﺭﺍﻭ ؛؛؛؛؛؛؛؛؛ﻦﻜﻣﺃ ﻢﻛﺍﺰﺟﻭ ﻪـــــــــــــــــــــــﻠـــــﻟﺍ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــﺧ ﺍﺮﻴــــــــــــــــــ

sokr_11
04-29-2012, 05:51 PM
أخى الكريم عندى مشكلة فعندما أشغل الريسفر وهو من نوع كيوماكس جولد v1 بفلاشة ولان تعمل جميع القنوات بشكل جيد لكن بعد وقت قصير يختلف كل مرة تتشوش القنوات ثم تنقطع تماما بعد ذلك لكنى وجدتها جميها بأستقطاب H أما القنوات بأستقطاب ال V فتعمل بشكل جيد فأذا أغلقت الريسفر سواء من الريموت أو من البور ثم أعدت تشغيله عادت القنوات جميعها للعمل ثم تعود الكرة مرة اخرى وتنقطع القنوات بأستقطاب H فإذا نزعت سلك الدش وركبته مرة اخرى والجهاز شغال عادت للعمل ثم انقطعت مرة اخرى بعد وقت قصير ، ما العمل علما بان الريسفر الذى كان لدى قبل هذا كان تحدث به نفس المشكلة وهو من نوع دالى ستار 999 او 555 ، ما الحل وما العمل أفادكم الله....

ebo100
04-29-2012, 10:58 PM
لدي ريسيفر كيوماكس ميني 999 وأريد ان اشاهد قنوات القمر التركي المشفرة التي تنقل الدوري الاسباني والاوربي وقد حاولت ادخال الشفرة يدويا ولم أستطيع لعدم معرفتي لذلك فرموز فك الشفرة الموجودة لك علي المنتدي 26خانة بينما في الريسيفر عندي 24خانة عندالضغط علي انفو+1 فهل هذا الريسيفر يدعم شفرة البيس أم لا؟ وهل هو يدخل ضمن أنواع الريسيفرات الداعمة للبروفايدر الموحد ؟
فأرجو أن توضح لي ذلك ببساطة دون تعقيد وارفاق سوفت كام ان أمكن؛؛؛؛؛؛؛؛؛
وجزاكم الـــــلـــــــــــــــــــــــه خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــيرا

omar2035
04-30-2012, 11:00 AM
السلام عليكم ممكن اعرف ايه ريموت او بديل فيجا999 شبية الكيوماكس999 وشكراً a084KKa084KKa084KKa084KKa084KKa084KKa084KK

GOOLD
04-30-2012, 11:55 AM
ارجو ارسال ملف قنوات متحرك للباركليبس فرجن واحدا وشكرا

moh444467
04-30-2012, 01:34 PM
عندى جهاز هيروشيما بايكس على قنوات روتان

ihabpln
04-30-2012, 03:01 PM
السلام عليكم
عندي جهازvega v999+
ومركب عليه برنامج كيوماكس شريته هكذا
اريد سوفت لفتح قنوات الجزيره وart
واريد ان اعرف ما هو الافضل للجهاز برنامج الكيوماكس او الفيجا
وارجو ارفاق الروابط لاني دخت ومو فاهم شي
عندي مشكله اخرى الجهاز بيضلو يعيد تشغيل بدون سبب
وشكرا لكم احترامي لكم

النجم666
04-30-2012, 05:16 PM
ممكن حد يرد علية رمود كيوماكس الكورى q90 اشترية من فين انا ملقتوش فى العتبة ممكن العنوان شكراااااااااااااا لمصراوى

abo sama
04-30-2012, 08:33 PM
جهازى كيوماكس999 جولد عليه برنامج التايجر وسوفت 88 يفتح الجزيرة كاملة ولكنة لا يفتح الارت art وهذا من فترة فارجو الافادة سريعاااااااااااااا وتقبلو وااااااااااااااااافر التحية

عصام الباشا
05-01-2012, 07:28 PM
السلام عليكم اطمع فى كرمكم عندى جهاز فيجا 999 العادى خد ملف قنوات غلط بيعطى e0007 وبيعمل رستارت وبياخد السوفت ولكن بدون تغير يظل كما هو ارجو الافاده علشان مغرمش تمن الجهاز ولكم جزيل الشكر لتعوانكم

omr1900
05-01-2012, 07:30 PM
اناعاند جهز هيروشيما دنجل مشى عوز يخد السوت 175 وهو معدل بيخد السوفت حتى 50فى 100 وقفا ومشى بكمل حتى لوجيت امسح الفلاشى مشى بكمل مسح

ياسر فتحي
05-01-2012, 07:33 PM
انا عندى باركليبس فرجن 1 عملت له سوفت توين بروتوكول وحاولت كتير عشان يشغل سيرفرات مجانى وحاولت بكل الطرق لكن لا يعمل اعمل ايه ارجو الحل

رمضان الشراويدى
05-01-2012, 11:02 PM
السلام عليكم انا عايز تردد الجزيره الرياضيه بلس الجد يد

mostafa hamed
05-01-2012, 11:18 PM
لو سمحت ممكن سوفت للرسيفر كوماكس mst-999 لاضافه التوين بروتوكول
http://img217.imageshack.us/img217/4905/photo0010va.jpg

mohamedswf
05-01-2012, 11:47 PM
ممكن ملف قنوات عربى للباراكليبس الاسود v4 احدث ترددات

عصام الباشا
05-02-2012, 12:02 PM
السلام عليكم اطمع فى كرمكم عندى جهاز فيجا 999 العادى خد ملف قنوات غلط بيعطى e0007 وبيعمل رستارت وبياخد السوفت ولكن بدون تغير يظل كما هو ارجو الافاده علشان مغرمش تمن الجهاز ولكم جزيل الشكر لتعوانكم
ارجو الرد عندى مشكله بسبب الجهاز وجزاكم الله كل خير

محمدmohamed
05-02-2012, 01:49 PM
فللاشة هرشيما فرجن 4 ياريت لو سمحت

نزار1111
05-02-2012, 02:07 PM
لو سمحت من العباقرة بدي سوفت للباركليبس 7700فرجن1 يدعم خاصية الشير مكس ولكم جزيل الشكر

a7med_tahan
05-02-2012, 03:20 PM
لو سمحتوا
انا عندي جهاز فيجا 888 الصورة فيه بتقطع مع ان جودة الاشارة حلوة جدا انا نزلت سوفت بس برضه نفس الكلام
اعمل ايه يا اهل الخبرة ؟

محمد سمير2
05-02-2012, 04:27 PM
لدى رسيفر بركلبس فرجن واحد محول الى الدنقل عايز ارجعة الى رسيفر اعمل اية

اللمبى 1
05-02-2012, 08:13 PM
ارجو من سبادتكم اعطى سوفت الدنقل الجديد لجهاز هيروشيما 888 فرجن1 بدون تعديل ولكم جزيلا الشكر ووافر التحية

اللمبى 1
05-03-2012, 07:34 AM
ارجو من سيادتكم اعطى سوفت الدنقل الجديد لجهاز هيروشيما 888 فرجن1 الاحمر بدون تعديل ولكم جزيلا الشكر ووافر التحية

سامى حسبو
05-03-2012, 01:27 PM
مشكووررررررررر

ihabpln
05-04-2012, 11:14 AM
السلام عليكم
عندي جهازvega v999+
ومركب عليه برنامج كيوماكس شريته هكذا
اريد سوفت لفتح قنوات الجزيره وart
واريد ان اعرف ما هو الافضل للجهاز برنامج الكيوماكس او الفيجا
وارجو ارفاق الروابط لاني دخت ومو فاهم شي
عندي مشكله اخرى الجهاز بيضلو يعيد تشغيل بدون سبب
وشكرا لكم احترامي لكم

الرجاء الرد لأني اعاني بسبب اعاده التشغيل

بلبل حيران 11
05-04-2012, 04:58 PM
هل يوجد سوفت كلم لكيوماكس المنيي
وهو فعلا بيفتح القنوات المشفرة لفترة

kamal selem
05-04-2012, 05:13 PM
جهاز كيوماكس mst-999 v4 باللون الاخضر اعطيته ملف سوفت خطا جايب لمبه حمراء ولايقبل اى شىء مالحل ارجوكم اغيثونى

أبوأحمد2100
05-04-2012, 05:22 PM
اريد سوفت cmax mst 999

أبوأحمد2100
05-04-2012, 05:32 PM
اريد سوفت cmax mst 999

abdo11
05-04-2012, 06:02 PM
البراكليبس كان دنجل حولته ريسيفر . بس بيحصل تهنيج فى الريموت والريموت شغال اشاره تمام بس سعات يقف ولا يعمل وبقلب عادى من الرسيفر ؟؟

abokload
05-05-2012, 02:26 AM
السلام عليكم جميعا
عندى جهاز هورشيما 888 الاحمر القديم
ممكن يتحول لدنجل
وما الطريقة
مشكورين جميعا

mohamed moha
05-05-2012, 02:44 AM
عندى جهاز هيروشيماv1الجديدهودونجل بس انا عطيتة فلاشة بقا جهز عادى وانا عاوز ارجعة ازاى وشكرا للادارة وما فيها

محمد الصعيديي
05-05-2012, 07:20 PM
جهاز هيروشيما v4 شبيه البرفكس
بصراحه عملت له سوفت البرفكس
ملف القنوات بعدها عمل لمبه (حمرا)
برجاء المساعده بفلاشه اصليه واللودرللفلاشه
ولودر القنوات للجهاز وملف قنوات عربى هيروشيما الفضى v4

اشرف حمزه
05-05-2012, 09:01 PM
عندى جهازفيجا 999 بلاس كاتب على الشاشه بوت حملت له سوفت البوت فتح ولكن رجع وعمل نفس العيب ارجو الرد استادى الفاضل ولك جزيل الشكر

اشرف حمزه
05-05-2012, 09:15 PM
عندى جهازفيجا 999 بلاس كاتب على الشاشه بوت حملت له سوفت البوت فتح ولكن رجع وعمل نفس العيب ارجو الرد استادى الفاضل ولك جزيل الشكر

النجار وبس
05-06-2012, 09:21 AM
انا عندى باركلبس وحولته رسيفر لكن فاصل اشاره مع انى متاكد من الاعدادات وكمان السوفت
فما هو الحل ارجو الافاده

محمد عادل حميده
05-06-2012, 04:36 PM
الرجاء انا اريد احدث سوفت وملف قنوات لرسيفر QUMAX0999 ركزوا في كلمة كيوماكس زائدة U الجهاز لونه اسود معلومات الجهاز كالتالي:
ID نموذج________________ QUMAX_999_plus
معلومات الجهاز__________100122001097
نسخة البرنامج___________v 1.28
نسخة محمل_________v 1.21

SHAHD555
05-06-2012, 04:47 PM
كيوماكس فيرجن 8 يو اس بي بيقطع اشارة بعد مبياخد السوفت

علاءشش
05-06-2012, 10:57 PM
عندى دنجل باركليبس جايب لمبة حمرا+اربع اصفار ولكن المشكلة ان الاربع اصفار غير ظاهرين فما هو الحل

محمد توحيد
05-07-2012, 04:56 PM
كل مايجى ريسيفر هيروشيما فرجن4 ادوخ على مالاقى ليه ملف قنوات هو ساعات ياخد فيجا 222 الاسمر القديم ممكن افرق بين الاجهزه دى الهيروشيما نسخه الاولى والتانيه وانا اعرف القديم

اشرف المنياوى
05-07-2012, 05:38 PM
عندى جهلاز باركليبس فرجن واحد عاوز اشغله على الدنجل بس مفيش فيه خاصية التون برتوكول ممكن المساعده

abolonios
05-07-2012, 06:16 PM
لو سمحتوا عايز احد ث سوفت للكيوماكس 999 الجولد برجاء الرد

ramihels
05-08-2012, 07:52 AM
السلام عليكم ,,,,
بطلب مساعدة ... انا عندي جهاز فيغا 999+ لونو فضي ونزلت عليه فلاشة كيومكس الاخيرة وزبطت وكلو تمام بس المشكلة انو ما بيفتح القنوات المشفرة زي الجزيرة الرياضية ,,,, يمكن في مشكلة عندي بالتنزيل او نوع الفلاشة لا تتناسب مع اصدار الفيجا لو سمحت ممكن الخطوات علشان انزل الفلاشة المناسبة والصحيحة وشو يعني بوت 1.21 ؟؟ .... ولك جزيل الشكر

aboislam886
05-08-2012, 09:54 AM
اخى لوسمحت ممكن المساعدة جهاز
كومكس999v8 قاطع اشارة

aboislam886
05-08-2012, 10:02 AM
اخى لوسمحت ممكن المساعدة جهاز
كومكس999v8 قاطع اشارة

على فرحان
05-08-2012, 12:05 PM
مجهود رائع جزاك الله خيرا

محمد حامد حسن
05-08-2012, 02:56 PM
بسم الله الرحمن الرحيم

محمد توحيد
05-08-2012, 03:43 PM
تسلم الايادى

elshame
05-08-2012, 05:44 PM
رضيت بالله رب وبالاسلام دينا وبمحمد رسول الله

mido_2_1
05-08-2012, 06:09 PM
ممكن ملف قنوات هيروسيما moh-888 v4 الاسمر ويكون بترتيب وبة جميع القنوات

احمدعمرعبدالرحيم
05-08-2012, 06:39 PM
عندي جهاز كيوماكس فيرجن 1 الاخضر متحوال الي دراجون x حول الغه الي انجليزي و كل ما ادخل علي الاعدات يطلب رقم سري جربت كل الرقم موجودة هناء http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=413768 مفيش فيدة

doctor1981
05-09-2012, 12:00 AM
جهازى هيروشيما فرجن 1
بالنسبة لشفرات البيس
لماذا لا تعمل الا الشفرة التى توضع فى اخر سطر من صفحة شفرات البيس ؟؟؟
مثلا لو شفرة الاوربت فى اخر سطر ...تعمل الاوربت فى 53 شرقو لا تعمل الاريترية الا اذا وضعت شفرتها فى السطر الاخير ؟؟؟؟؟؟؟
فهل هناك حل
و شكرا لكم

mido_2_1
05-09-2012, 02:25 AM
عاوز ملف قنوات لهيروشيما فرجن4 الاسود ويكن مترتب ؟؟؟؟؟؟؟؟
ارجو الرد ؟

الصقرم
05-09-2012, 07:09 PM
ممكن رموت بديل لجهار كوماكس 999
لان الروموت مش شغال
ولكم جزيل الشكر والعرفان

فنان محمود
05-09-2012, 09:12 PM
رسيفر براكلبس جديد فرجن 1 لو وقف على اي قناه لفتره لا يستجيب لتقليب القنوات الا بعد عمل رسترت للرسيفر الرجاء معرفت الحل

حنفى الطيار
05-09-2012, 11:43 PM
لو سمحتم اخي احمد البطل عايز سوفت وير لجهاز هيروشيمافرجن4 القديم

ابو لمار
05-10-2012, 02:12 AM
بعد اذنكم جميعا ممكن حد يساعدني قنوات الجزيرة فيها تقطيع هل من عندي انا بس ولا من المصدر

ابو الشبكات
05-10-2012, 09:13 AM
patch_lov-الف شكر
جزاك الله كل خير

ابو الشبكات
05-10-2012, 09:14 AM
الف شكر
جزاك الله كل خير

patch_lov-

ياسرسوفت
05-10-2012, 05:56 PM
عندي جهاز هيروشيما v1 h\wver 00*modelloaderver*1.00+00+0001مش قابل ملف ولا رقم الماستر قود

بليه
05-10-2012, 09:05 PM
ارجوسوفت ويرلجهازكيوماكس999 البرتقاليv1 ,dويكون فاتح ايه ار تي ممكن يامصراويه

فنان محمود
05-10-2012, 09:05 PM
رسيفر براكلبس فرجن 1 يشتغل على اي قناه فتره لايقبل تقليب الا بعدعمل ريسترت

elmassery
05-10-2012, 11:41 PM
عندي سؤال بس ياريت الرد السريع وهانشوف زي ما قالو عنكم هنا الاجابة السريعه والمضمونة والا هاااااا
الريسيفر بتاعي كومكس 999 فيرجن 3 ومش جايب سيجنال خالص مش عارف لية
أرجو التواصل السريع

viticult
05-11-2012, 01:20 PM
السلام عليكم
عندي جهاز كيوماكس الأخضر مش عارف الأصدر بتاعه ايه بيفصل ويكتب كلمة بوت ويعود للصفر مره اخري وبحمل له سوفت بيقبل ويعد من رقم 10 (ملف السوفت علي شاشاه الريسفر)
وبعدين يكتب End واللودر يكتب تم التحميل بنجاح
ولما أعيد الجهاز يرجع زي الأول مش عارف اعمل ايه
الرجاء الأجابه على سؤالي بسرعه
وشكرا لكم

ma7moud3ias
05-11-2012, 02:41 PM
ارجوسوفت ويرلجهازكيوماكس999 البرتقاليv1 ,dويكون فاتح ايه ار تي ممكن يامصراويه

اعتقد انه لا يوجد سوفت يفتح الايه ار تى
او انك تقصد الدنجل هو اللى بيفتح

ma7moud3ias
05-11-2012, 02:45 PM
عاوز ملف قنوات لهيروشيما فرجن4 الاسود ويكن مترتب ؟؟؟؟؟؟؟؟
ارجو الرد ؟


ايهما تقصد

فى فرجن 4 الجديد والاحدث اللى هو مكتوب عليه مينى والجهاز اسود والاوبشن بتاعه زى اوبشن الاجهزه الصينى التى تتعامل مع لودر STB Upgrader V3.98
ويوجد هيروشيما فرجن 4 الاسود الجديد برضو بس من غير مينى والقنوات عليه بتنزل بلودر الهيروشيما العادى

غريبه الناس
05-11-2012, 02:52 PM
[center][/centeالسلام عليكم
جهاز كيوماكس 999 الاسود القديم فرجين 1
r]كل ما اعطيه ملف قنوات واجربه
بلاقى الجهاز بقى ابيض واسود مفيش الوان
وكمان مفيش اشاره خالص قاطع اشاره
والقنوات الى نزلتها مش عربى اساسا وبلغه غريبه
ارجع اعمل ظبط مصنع يشتغل تمام اشاره والوان وكلو تمام
اعمل ملف قنوات يرجع زى مكان وجربت اكثر من ملف ونفس الحكايه ارجو الحل والافاده

alaa_awad
05-11-2012, 11:08 PM
انا عندى ريسيفر كيوماكس v2 البرتقالى بلانه النت باقى له 3 شهور ويفصل خاصيه فتح القنوات المشفره هعمل ايه لو المده خلصت ومبقاش يفتح القنوات ارجو الافاده

hamo_omda2000
05-12-2012, 12:33 PM
هيروشيما فرجن 2 القديم كاتب بوت ايه الحل

كباكه
05-12-2012, 02:58 PM
ممكن ملف قنوات حديث hiroshima -moh-888 v2 +اللودر

salah mostafa nada
05-12-2012, 05:00 PM
السيد المهندس محمود عيسى المحترم والسادة المسئولين عن الصفحة.
عندى مشكلة بجهاز كيوماكس فانتوم بلس 0999 لونه اسود بكارت لان ، تم شراءه فى 24/3/2012 وينتهى السوفت فى 24/3/2013
معلومات الجهاز: 091021005613 / نسخة البرنامج : V3.88 / نسخة المحمل :v1.21 / تاريخ : 22-2-2011 ، النت المستخدم : من شركة لينك امتلك رواتر وللريسيفر وصلة ثابته فى الروتر
المشكلة :.
الجهاز لايفتح باقة art ، لكنه يفتح باقة الجزيرة بصورة جيدة ،
احيانا يقوم بعمل ريستارت لوحده كذا مرة وراى بعض
الجهاز لابد من وضع دى اس ان 1 و 2 ليه عندما يعمل ريستارت وهو قليل بعمل الريستارت مرة كل اسبوع ولا حاجة
ارجو من سيادتكم وضع حل لفتح باقة art على النيل سات واعلامى بامكانيات الجهاز ده ولا انا اتخمت فيه
ولك وافر التحية

teka_1430
05-12-2012, 05:58 PM
مممكن ملف قنوات هيروشيما فرجن 4.2 الاسمر الجديد ياريت بسرعه من فضلك وياريت يكون لشهر 5

shownet2010
05-12-2012, 09:27 PM
الاخوه الافاضل عندي جهاز هيروشيما الاحمر الجديد لما اعطي له السوفت 175 لا تظهر قايمه الشفرات وكمان في نقل القنوات كل ما انقل قناه تروح علي نفس الرقم ارجوا المساعده 000000000000000000000000

mensh658
05-13-2012, 06:43 AM
عندي كيوماكس 999 برتقالي hd, مش بيفتح اي من القنوات المشفره بعد مرور عام تقريبا من شرأه. فما الحل من فضلكم.

محمد حامد حسن
05-13-2012, 01:50 PM
إنا لله وإنا إليه راجعون

اللمبى 1
05-13-2012, 03:58 PM
ممكن اعرف جهاز هيروشيما 888 فرجن 1 دنجل شغال وممكن من سيادتكم السوفت وشكرا لكم

مؤمن ابو سيف1986
05-13-2012, 05:15 PM
اشهد ان لا اله الا الله واشهد
ان سيدنا محمد رسول الله
اذكر الله
----------------------------

atifabdo
05-13-2012, 08:48 PM
ارجو المساعدة فى دونجل باركليبس لمبة حمرة و نقطتين خضر مشقابل السفت وير ولا الفلاشه افيدونى

زيزوووووووووووووو
05-13-2012, 10:23 PM
ممكن ملف شفرات (key) لرسيفر vega777 العادى

ssas.2010665
05-13-2012, 10:48 PM
ممكن لو سمحت سوفت وير لدونجل ترومان 777 يعمل على قمر يوتلسات w3 حديث يعمل

محمد مصطفى سراج
05-14-2012, 01:39 AM
عايز أعرف كل إمكانيات جهازي وهو كامكس 999 hd أسود فيرجن 2و2 ب2يواسبي وشكرا

عماد11
05-14-2012, 02:27 AM
الاشار بتقطع فى رسيفر كامكس v47700 القنوات شغاله بش بتقطع بسيط هل فى حل

maher_44
05-14-2012, 03:59 AM
ممكن سوفت وير كيوماكس 999 فرجن 1

عماد11
05-14-2012, 02:37 PM
تقطيع الاشاره فى الرسيفر v47700

khmuhammad
05-14-2012, 10:16 PM
السلام عليكم
عندى ريسيفر كيوماكس 5800 1080p hd
المشكلة عند اختيار مصدر ال hdm1 يكتبلى رسالة (تأكد من وصلات الجهاز او من اختيار المصدر)وقد غيرت الكابل وبردة نفس المشكلة
شكرااا

مينا المدلع
05-15-2012, 09:44 AM
ياجماعة انا جالى رسيفر كيوماكس 999mst برتقالى نزلت سوفت قفل ولم افتح مفتاح البور الخلفى يكتب على الشاشة 8888 ممكن تسعدونى فى المشكلة دى علشان انا خلاص هبطل اشتغل فى الكيوماكس تانى وياريت تساعدونى

aabrehm
05-15-2012, 02:44 PM
فيجا777 العادى خد ملف قنوات يتفى ويشتغل مش عاوز يفتح ارجو الحل لو سمحتو ولكم جزيل الشكر

احمد ابوالفتوح
05-15-2012, 03:11 PM
يا عباقره مصراوى سات عندى مشكله فى جهاز فيجا777 العادى . بنزل ملف القنوات الحديث بس مش بيجيب صوت بيجيب صوره بس وانا مش عارف اعمل ايه

abonada_26
05-15-2012, 04:06 PM
لو سمحتم
عندى جهاز هيروشيما فرجن 4
بيفتح بقائمة الفيجا
اديتو ملف وجاب لمبه حمره ومش عارف اعمل ايه
افيدونى

abonada_26
05-15-2012, 04:08 PM
ده فرجن 4 الجديد نازل كده من الشركة
بقائمة الفيجا

horsemen
05-15-2012, 05:29 PM
عندى جهاز كيوماكس فرجن 1.2 القديم
بيجيب كلمة بود زى فلاش بتروح و بترجع
ما هو الحل

sifmoha
05-17-2012, 02:55 PM
السلام عليكم
عندى qmax999 mini ينفع يتحول الى سوفت qmax999 v2

البرنس2011
05-17-2012, 04:02 PM
كيفية عمل اعادة ضبط مصنع والبحث على القنوات يدوى لرسيفر براكلبس7700 فرجن1

alfade33
05-17-2012, 05:47 PM
لدى جهاز كيوماكس 999 فرجن 8 قطع اراسى وشغال افقى
قمة تغير الترنسترات الثلاث قمة بعمل ضبط مصنع ثم تحميل فلاشة جديدة مع مرعاة مسح الفلاشة القديمة بالقيم السليمة ونفس العيب قائم ارجو من الاخو المشرفين الكيوماكس الحل السريع لهاز العطل مع وافر التحية

ahmed002177
05-17-2012, 08:05 PM
السلام عليكم
هادخل في الموضوع
عندي ريسيفر Paraclips V1
s/w1.55
2009_9_2

ياريت لو في سوفت جديد
وازاي ادخل الشفرة يدوي
وازاي افعل التوين بروتكول

جمال السلطانى
05-18-2012, 04:18 PM
اخى الغالى لدى جهاز هيروشيما 888 لمبة حمرة كان شغال فى الاول على القمر الثور وبعدين على w3 ومن مدة فاصل ايه الحل ولكم جزيل الشكر

جمال السلطانى
05-18-2012, 04:27 PM
patch_lov-

اللمبى 1
05-18-2012, 05:30 PM
ممكن من السادة الافاضل سوفت دنجل هيروشيما 888فرجن1 باللون الاحمر

اللمبى 1
05-18-2012, 05:44 PM
a213--a213--a213--a213--

remo20002001
05-18-2012, 08:43 PM
عندى باراكليبس فيرجن 1 محول لدونجل رجعتة ريسيفر تانى
كل شوية يكتب لاتوجد اشارة ولازم اطفى الجهاز من الباور شان يشتغل مع العلم انى عملت خطوات التحويل زى ماهى مكتوبة فى القسم ما العمل!!!!!!!!!!
تانى حاجة هو ريسيفر ماتركس 999 بيدعم الدنجل او السيرفرات المجانية زى o box

سيد2
05-18-2012, 11:49 PM
عندى جهاز هيروشيما v1 القديم اعطيته سوفت وقف على بوت ومش عايز يتحرك جربت عليه سوفتات اخرى يقف على 90 فى الميه ارجو من الساده الافادة وجزاكم الله خيرا

خالدالجوكر
05-18-2012, 11:53 PM
جالى ريسيفر كيوماكس999فرجن1الاسودالجديد فاصل اشاره شحنتله فلاشه فوقف على كلمة بوت اديه ملف بوت يجيب لمبه حمراء اشحن الفلاشه يوقف على بوت اديله سوفت يعد حتى 74 ثم يتوقف ويرجع يكتب بوت من جديد ياريت حد يساعدنى هتجنن

أشرف عاطف محمود
05-19-2012, 10:15 AM
أنا عندى دنجل باراكليبس v1 وعاوز أعرف هو فلاشة جديدة ولا قديمة ازاى ولا معدل ولا غير معدل فهمونى باشرح لو سمحتوا

الهوارى 3040
05-19-2012, 08:59 PM
ريسفر كيوماكس 999 باللون الاسود فرجن 8 يو اس بى ابو فلاشة جديد نوفى اعطيته ملف قنوات منذ شهر و اخذه الزبون و مشى و الريسفر شغال زى الفل 100 / 100 و جاء اليوم لاعطاء برنامج علشان القنوات الجديدة و نزلتهاله و قمت بتجربة الريسفر و اشتغل فل الفل و الحمد لله و بعد ساعتان فوجئت بالزبون عندى بالمحل و يقول شغل الريسفر و عندما شغلت الريسفر و جدت الريسفر يعمل على بعض القنوات و البعض الاخر لا يعمل عليها فاين العطل ارجو الافادة بالرغم من ان الريسفر جديد و اسف للاطاله عليكم

ابراهيم 333
05-20-2012, 10:14 AM
الرجاء من جميع المهندسين مساعدتي :( لقد واجهتني مشكلة اللمبه الحمره في جهاز vega v-999+ ولا اعرف ان افتح الجهاز و لا اي شي ارجو الحل بقدر خبرتكم

ابراهيم 333
05-20-2012, 10:26 AM
الرجاء من المهندسين العمالقة الرد على سؤالي عن مشكلة اللمبه الحمره لرسيفر vega v-999+ عن طريق اللودر ! و كما تعودت دائما وجود جميع الأجوبه بمنتدى مصراوي الرجاء ايجد حل لهذه المشكله!

ابراهيم 333
05-20-2012, 11:12 AM
الرجاء السرعه بالرد من المهندسين الأفاضل انا انتظر!

ramy hamdy
05-20-2012, 07:52 PM
انا عايز ملف قنوات انجليزي للكيوماكس فيرجين 2 ابو لان خارجي

khooolyooo
05-21-2012, 10:44 AM
عندى جهاز كيوماكس الفضى القديم ليس له مفتاح باور من الخلف الكورى مش عارف اجيب ملفات له او احدثه ممكن تساعدنى - مع العلم الموقع بتاعه على النت مش موجود- وشكراااا

center_elmahaba
05-21-2012, 02:15 PM
هيروشيما v4 القديم خد سوفت جاب لمبتين ارجو السوفت الصلى واللودر

emad_2003
05-21-2012, 02:45 PM
عندى رسيفر فيجا 999بلس usb بالان جايب للمبة حمرا برجاء الافادة ارجوكم

محمدابواميرة
05-21-2012, 03:03 PM
مشكوررررررررررررررررررررر

mohmed moussa
05-21-2012, 07:09 PM
مطلوب سوفت كيومكس 999 الكورى القديم - شركة جينرال
mst 999مكتوبة باللون الابيض ووسط الوجهه زجاجية بنية اللون ريموت فضى
وهذه معلومات الجهاز من الداخل
mst 999
apl ver : 254e _ u
boot ver : 1.1

محمد الضبع.
05-21-2012, 08:21 PM
عندى جهاز هيروشيما بدون فرجن القديم قاطع اشاره مع العلم الاشاره تعمل على اى رسيفر تانى

hamadaelgendy
05-22-2012, 01:38 PM
لو سمحت عندى سوال ....عندى رسيفير كيوماكس 999 v 2 نسخه الجهاز 33 ونسخه البرنامج 3.14 ولسه جايبه من 5 شهور بس...وفجاه اتقفلت قنوات art كلها مع ان قنوات الجزيرة شغاله كويس جداااااا ..مش عارف ايه السبب ارجو الافادة سريعا ولكم جزيل الشكر

السيد هدهد
05-22-2012, 02:23 PM
بارك الله فيكم ووفقكوم الى مافيه الخير

mohamed aziz
05-22-2012, 02:27 PM
ارجوكم الحقونى عندى مشكله فى جهاز كيوماكس999 v2 وكلمة v2 لونv اسمرولون2 احمرومش داخل مربع اناعاوزملف قنوات حديث عربى +اللود

mmmmnn
05-22-2012, 06:22 PM
عندى جهاز كوماكس كورى الفرى قديم ...مش عايز يقبل ولا سوفت وقنوات ياريت الاقى حل.

mmmmnn
05-22-2012, 06:25 PM
ارجو الرد من الاخو الافضل

محمود423
05-22-2012, 08:57 PM
السلام عليكم عندى جهاز باراكليبس تم تحويله دنجل والفنى الى عمل التحويل لم يقم بقفل المقاومة رقم8 بل قام بازلتها تماما تم الرجوع للجهاز الى رسيفر مرة اخرى ولكن ارجو منالاستاذ المشرف معرفة رقم قيمة المقاومة رقم 8 ورقم الكريستال الممتغير فى التيونر الجهاز باراكليبس7700slh-v1رجاء الاهتمام الزبون واقف على الجهاز ارجو سرعة الرد ولكم جزيل الشكر

محمود423
05-22-2012, 09:39 PM
مفيش حد يساعدنى

محمود423
05-22-2012, 09:42 PM
من فضل الاخوة المشرفين رجاء الرد للاهمية

بوتا حماده
05-23-2012, 07:29 AM
لوسمحتوا عندى ريسيفر هيروشيما888-mohv4البرتقالى قاطع صوره والصوت شغال

السبكى 2020
05-23-2012, 08:03 AM
دائما تأتينا بكل ما هو جديد ومميز

محمود423
05-23-2012, 11:35 AM
لو مفيش حل عرفونى ابحث فى مكان اخرمع العلم ان هذا المنتدىوجدت فيه كل الحلول وتعلمت فيه كثيرا ولكن اول مرة ارسل سؤال ومش متعود من مصراوى على عدم الاهتمام

mohammedtrans
05-23-2012, 04:07 PM
اعانكم اللة وسدد خطاكم وجعلكم لنا عونا

ahmed raft
05-23-2012, 06:18 PM
كومكس مينى بعد مبشتغل خمس دقائق المبة الاشارة تفضل تقطع
عطيتة ملف قنوات جديد الاشارة بتفضل تقطع مع العلم ان الجهاز
لما سعات بشتغل حلو الاشار

شريف المنياوى
05-24-2012, 07:44 AM
ممكن كيس داتا حديث qmax mst 999 عن طريق usb مع الشرح

hadouka
05-24-2012, 02:27 PM
السلام عليكم
اشتريت جهاز كيوماكس v2.2اود معرفة كل شئ عنه واحسن يواس بى يعمل عليه

egy019
05-25-2012, 12:26 AM
السلام عليكم ورحمة الله السادة الكرام انا لدى جهاز هروشيما فرجن واحد الجديد وانا بحمله سوفت من خلال المنتدى الخاص بينا بشغل الرسيفر مش راضى يشتغل ولا لمبة خضرة ولا لمبة حمرة مش عارف ليه حططلوا سوفت تانى نفس النظام قطع مرة واحدة ممكن تقولى اعمل ايه وارجوا ارد بسرعة

mmhh
05-26-2012, 11:14 PM
عندى جهاز كوماكس الأخضر اخذ ملف قنوات غلط اى الحل

gboooor
05-27-2012, 09:22 AM
عايز ارجع رسيفر كامكس 999 فانتوم العادى القديم فلاشه رقم gs1200 الى اصله بعد تحويله الى هيروشيما888القديم

smrknd
05-27-2012, 09:35 AM
جهاز كيومكس الفضى البرتقالى فيرجن2 كاتب 103 محتاج سوفت المصنع او سوفت يقوم الجهاز

زين العابدين
05-27-2012, 06:29 PM
اريد ملف قنوات عربى واللودر لجهاز كيومكس بدون فرجن
بيناتة 1.00 الجهاز
1.64 البرنامج
1.10 المحمل مكتوب من الخلف(( صنع فى كوريا))
ولكم الشكرhttp://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=161907&stc=1&thumb=1&d=1338135779

engeslamm
05-28-2012, 12:35 AM
ارجو من السادة اعضاء الموقع الرد والمساعدة بجد انا عندى جهاز كيوماكس الفضى القديم ليس له مفتاح باور من الخلف الكورى مش عارف اجيب سوفت وير لية وملف قنوات ولو ممكن اللودر معة ممكن المساعدة والسرعة فى الرد بعد اذن اعضاء الموقع وشكراااا