المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : &&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&&


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42

زملكاوى الى ابعد حدود
03-04-2012, 10:45 PM
عايذ سوفت لدنجل هروشيما فرجن 1 اصدار 178

mohamad misaed
03-05-2012, 12:05 PM
انا عندي qmaxmini999 كل ما اضع الرقم السري علشان اجيب صفحة الشفرة لاتاتي ممكن لو سمحت الحل

abrem
03-05-2012, 12:38 PM
الرجاء الرد جهاز دنجل الباركيليبس شغال ولا لاء و اذا شغال ايه السوفت بتاعو

hagzye salah
03-05-2012, 03:15 PM
هل الهيروشيما v4الاسود يعمل على الدنجل

احمدابوالروس
03-05-2012, 11:13 PM
ممكن لودر وملف قنوات vega v-222الاسمر

الجزار5100
03-06-2012, 02:04 AM
اخوتي في اللة عندي ريسفركمكس999 الكوري ديجتال بيعمل استارد بسبب ملف خطا وشكرا لجميع اىعضاء

محمود بيومى
03-06-2012, 12:18 PM
لوسمحت عندى جهازcmaxلونه فضى جيب حرفpايه العمل ولكم جزيلا الشكر

الزعيم عظمة
03-06-2012, 03:42 PM
اريد سوفت وير + لودر التحميل لجهاز هيروشيما
HIROSHIMA MOOH-888
الكتابة باللون البرتقالى (( فيرجن 3 القديم )) لون الجهاز فضى
ومكتوب عليه من الخلف
made for Qmax
KOREA

zemas
03-06-2012, 04:29 PM
فيجاv222 أرجو ملف قنوات

zemas
03-06-2012, 05:03 PM
فيجا222 أخذ صوفت خطأ برجاء الاغاثه

abuasd26
03-06-2012, 05:53 PM
جهاز فيجا بلس 888 عاطى لمبه حمرا ولمبتين خضر
ياريت السفت واللودر

abab2012
03-06-2012, 06:48 PM
هل قنوات --- تعمل على جهاز الدنجل

سام 44سام
03-06-2012, 11:32 PM
انا عندى جهاز كيو مكس البرتقالى عملت له erase بال الجى اكس و الان يعطى لمبة خضراء و يكتب boot

الجزار5100
03-07-2012, 03:57 AM
اخوتي الاعزاء بعدالتحية ارجو الافادة ريسيفر كومكس999ف3اخذملف خطا وبعدين بقي يعمل استارت وبعهاجاب نقطتيين ولمبةحمرة موديل كوري والكتابةبالون الاسمر كومكس ميست وتحتهاديجتال ولكم كل تحياتي

abutaman
03-07-2012, 08:51 AM
أخى أحمد لقد سألت الأستاذ شريف عبد الرسول سؤال منذ فترة ولم يرد عليه الى الآن فأرجو منك اجابتى لهذا السؤال .
وهو اعطانى ملف ريموت فكيف احمل ريموت الفانتوم عن طريق الزراير الاماميه للجهاز ؟
ارجو منك توضيح الطريقة بالتفصيل .
وبيانات جهازى كوماكس فانتوم 999 بلس وبياناته
qmax mst-999d-m
100330000752
v 3.87
v1.21
11-02-2011
وشكراً على مجهودك ؟؟

احمد المصرى الثانى
03-07-2012, 04:31 PM
طلب ملف قنوات باللودر لكومكس 777 بور امامى

احمد المصرى الثانى
03-07-2012, 04:46 PM
جهاز كامكس 777 اسود بور امامى

الجهاز اسمر زرار باور امامى و6 زراير بجواره والشاشه زجاجيه...


ولا يوجد اى بيانات على اللوحه الاماميه غير الماركه 777

ريان المصرى
03-07-2012, 09:01 PM
سوفت لقطع الاشارة لهيروشيما 888 الاحمر فرجن 1

ريان المصرى
03-07-2012, 09:02 PM
سوفت لقطع الاشارة لجهاز هيروشيما 888 الاحمر فرجن 1

koky1137
03-07-2012, 11:16 PM
انا جبت ريسيفر كيو ماكس 999 فانتوم لونه اسود اللى بيوصله نت من 3 ايام ع اساس انه يفتح القنوات المشفرة او ع الاقل الجزيرة بس للاسف مش شغال عندى خالص

وكل يوم ارجعه تانى للراجل اللى انا شاريه منه يعمل فيه شوية اجات وبعدين القنوات تشتغل اجى اجربه عندى مش بيفتح المشفر برضه ارجو من الخبراء الافادة

ودى شوية معلومات عن الريسيفر

نسخة البرنامج v3.88

نسخة محمل v1.21

مع العلم ان انا مش بعرف اكتب الايبهات ومش عارف اكتبها ازاى وبرضه مش عارف ايه هى الايبهات

ياريت الحل ضرورى

هيثم ديجيتال
03-07-2012, 11:22 PM
انا عندى جهاز كيو مكس البرتقالى عملت له erase بال الجى اكس و الان يعطى لمبة خضراء و يكتب boot

ايه معلومات الجهاز
فرجن الجهاز وهل بكارت لان ولالا

zaidabedelwhab
03-08-2012, 06:05 AM
الاساتذه الافاضل تحيه طيبه
انا محتاج ملف قنوات لريسفر استار سات 1000 ابو فلاشه واكون شاكر لكم

zaidabedelwhab
03-08-2012, 06:06 AM
نفسى ترد عليا مره يا استاذ احمد

sefalnser
03-08-2012, 02:26 PM
السلام عليكم محتاج اخر تحديث للدونقل هيروشيما888 الاحمر فرجا وان جزاكم الله خير

alaaalkeeng
03-08-2012, 03:13 PM
انا عندى جهاز هيروشيما فرجن 1 كيف احتفظ بترتيب القنوات المفضلة عندالبحث عن تردد جديد لانى تعبت

احمد البطل
03-08-2012, 05:44 PM
انا عندى جهاز هيروشيما فرجن 1 كيف احتفظ بترتيب القنوات المفضلة عندالبحث عن تردد جديد لانى تعبت


ابحث عن باقه فقط حنى لا يتغير اى شيىء وخلى بالك لا تقوم بالبحث الشبكى

احمد البطل
03-08-2012, 05:49 PM
السلام عليكم محتاج اخر تحديث للدونقل هيروشيما888 الاحمر فرجا وان جزاكم الله خير
^^ اصدار الميكروبوكس 182 بالريموت الاصلى وريموت الهيروشيما والكيوماكس ^^ (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=447271)

abutaman
03-08-2012, 07:10 PM
أخى أحمد لقد سألت الأستاذ شريف عبد الرسول سؤال منذ فترة ولم يرد عليه الى الآن فأرجو منك اجابتى لهذا السؤال .
وهو اعطانى ملف ريموت فكيف احمل ريموت الفانتوم عن طريق الزراير الاماميه للجهاز ؟
ارجو منك توضيح الطريقة بالتفصيل .
وبيانات جهازى كوماكس فانتوم 999 بلس وبياناته
qmax mst-999d-m
100330000752
v 3.87
v1.21
11-02-2011
؟؟
وشكراً على مجهودك

sesa
03-08-2012, 09:09 PM
هيروشيما فرجن 1 الجديدقاطع اشارة بعض الترددات الافقى مثل النيل والمصريه فما الحل

احمد البطل
03-08-2012, 09:23 PM
هيروشيما فرجن 1 الجديدقاطع اشارة بعض الترددات الافقى مثل النيل والمصريه فما الحل


هل انت متأكد من ظبط الطبق اولا ام لا

وهذه النتيجه حدثت بعد عمل اى شيىء بالجهاز

احمد البطل
03-08-2012, 09:33 PM
نفسى ترد عليا مره يا استاذ احمد


حاضر حبيبى من عيونى

احمد البطل
03-08-2012, 09:36 PM
الاساتذه الافاضل تحيه طيبه
انا محتاج ملف قنوات لريسفر استار سات 1000 ابو فلاشه واكون شاكر لكم
http://www.masrawysat.com/vb/forumdisplay.php?f=144

احمد البطل
03-08-2012, 09:38 PM
ايه معلومات الجهاز

فرجن الجهاز وهل بكارت لان ولالا



تمام يااغالى شكرا للمتابعه

احمد البطل
03-08-2012, 09:41 PM
انا جبت ريسيفر كيو ماكس 999 فانتوم لونه اسود اللى بيوصله نت من 3 ايام ع اساس انه يفتح القنوات المشفرة او ع الاقل الجزيرة بس للاسف مش شغال عندى خالص

وكل يوم ارجعه تانى للراجل اللى انا شاريه منه يعمل فيه شوية اجات وبعدين القنوات تشتغل اجى اجربه عندى مش بيفتح المشفر برضه ارجو من الخبراء الافادة

ودى شوية معلومات عن الريسيفر

نسخة البرنامج v3.88

نسخة محمل v1.21

مع العلم ان انا مش بعرف اكتب الايبهات ومش عارف اكتبها ازاى وبرضه مش عارف ايه هى الايبهات

ياريت الحل ضرورى


بص يااغالى

تأكد اولا من النت الخاص بحضرتك على اساس انه لا يوجد عليه سيرفر برقم سرى

ان تعصر الامر عليك

شوف فنى يأتيك للبيت وخليه يعلمك عملها ازاى ويبقى انت كسب خبره عمليه على الجهاز الخاص بك

احمد البطل
03-08-2012, 09:47 PM
سوفت لقطع الاشارة لجهاز هيروشيما 888 الاحمر فرجن 1


هل قطع من تلقاء نفسه

احمد البطل
03-08-2012, 09:48 PM
سوفت لقطع الاشارة لهيروشيما 888 الاحمر فرجن 1

تم ولا داعى للتكرار

احمد البطل
03-08-2012, 09:49 PM
جهاز كامكس 777 اسود بور امامى

الجهاز اسمر زرار باور امامى و6 زراير بجواره والشاشه زجاجيه...


ولا يوجد اى بيانات على اللوحه الاماميه غير الماركه 777


وايه المشكله الان وماذا تريد

احمد البطل
03-08-2012, 09:50 PM
طلب ملف قنوات باللودر لكومكس 777 بور امامى

من الافضل عمل ملف على ايدك وده رأييى

احمد البطل
03-08-2012, 09:51 PM
هل قنوات --- تعمل على جهاز الدنجل


للاسف على لا تعمل مع الدنجل او على الدنجل نفسه

bassem ibrahim
03-08-2012, 10:31 PM
رسيفر باركلبس فرجن 1 هو رسيفر الان وباجى اديله سوفت الدونجل من غير تعديل لودر gx بعمل كل الاعدادت وبطفى الجهاز من ورا وابدأ تحميل الفلاشه بلودر gx واجى افتح المفتاح علشان يبدأ تنزيل الفلاشه بيفضل واقف على لمبه حمرا

عبد الرحمن K
03-09-2012, 01:43 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم

عبد الرحمن K
03-09-2012, 02:51 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقطالحمة والنقطتين الخضر

عبد الرحمن K
03-09-2012, 04:31 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

عبد الرحمن K
03-09-2012, 04:37 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

عبد الرحمن K
03-09-2012, 04:44 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

عبد الرحمن K
03-09-2012, 04:47 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

mido_2_1
03-09-2012, 07:11 AM
اريد احدث ملف للقنوات النايل سات الجهاز hiroshima moh-888 v2 orange
لونه اسود ومكتوب علية من بره v4
ارجو المساعده

العجابى
03-09-2012, 07:27 AM
طلب هام برنامج تعديل القنوات لسكاى لايف72 اتوماتيك

احمد البطل
03-09-2012, 08:51 AM
طلب هام برنامج تعديل القنوات لسكاى لايف72 اتوماتيك


يعنى ايه تعديل القنوات اوتوماتيك


هو الترتيب الخاص به ممتاز وسريع

احمد البطل
03-09-2012, 08:53 AM
اريد احدث ملف للقنوات النايل سات الجهاز hiroshima moh-888 v2 orange
لونه اسود ومكتوب علية من بره v4
ارجو المساعده

http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=46661&stc=1&d=1294774983


هيروشيما ف2.4 الاسمر


ملف نايل معرب (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=120263&d=1327319184)



http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=46661&stc=1&d=1294774983

احمد البطل
03-09-2012, 08:58 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة


بص يااغالى

هل المشكله دى حصلت من تلقاء نفسها ام نتيجه تحميل سوفت خاطىء للجهاز

احمد البطل
03-09-2012, 09:13 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة


تم الرد لا داعى للتكرار

احمد البطل
03-09-2012, 09:15 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم

لا داعى للتكرار

احمد البطل
03-09-2012, 09:18 AM
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

لا داعى للتكرار

احمد البطل
03-09-2012, 09:19 AM
رسيفر باركلبس فرجن 1 هو رسيفر الان وباجى اديله سوفت الدونجل من غير تعديل لودر gx بعمل كل الاعدادت وبطفى الجهاز من ورا وابدأ تحميل الفلاشه بلودر gx واجى افتح المفتاح علشان يبدأ تنزيل الفلاشه بيفضل واقف على لمبه حمرا


لا بد من تعديله وتغيير الاعدادات لتشغيله

TOOTOO_TOOTOO
03-09-2012, 07:07 PM
سوفت لتهيئه بركلبس 7700 فرجن 1

محمد نوار
03-09-2012, 07:39 PM
هيروشيما فرجن 1 الجديدقاطع اشارة بعض الترددات الافقى مثل النيل والمصريه فما الحل اكثر من ليسيفر شغال على الطبق والاشاره موجوده وعاليه وشكرا على الرد

عبد الرحمن K
03-09-2012, 08:51 PM
تباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عبد الرحمن k مشاهدة المشاركة
عندى مشكلة فىvegav -999 pelasجايب لمبة حمرء ونقطتين خضر فقط ومبيشتغلش اية المشكلة فى ارجو منكم الرد على هذة المشكلة لوسمحتم مع العلم انى بظغط على البور الامامى مع توصيل الكهرباء لايعطى بوت ولا يغير من على النقط الحمرة والنقطتين الخضر lمع العلم انى غيرت البور بتاعة مع جهاز اخر اشتغل علية ولم غيرت الثانى لجهازى هو نفس العيب نقطة حمرة ونقطتان فى الوسط الهم بتوع الساعة

بص يااغالى

هل المشكله دى حصلت من تلقاء نفسها ام نتيجه تحميل سوفت خاطىء للجهاز
من تلقئ نفسة

shiba
03-09-2012, 10:10 PM
عندي جهاز كيوماكس 999 v8 ان الجهاز في قنوات شغاله وقنوات مش بتشتغل وعملت استعادة ضبط مصنع اكتر من مره ونزلت سوفت لترتيب القنوات مع العلم ان الجهاز عطي اقوي اشاره ومفيش اي مشكله من ناحية اشارة الطبق والسلك جديد ارجو الرد في اسرع وقت

احمد البطل
03-10-2012, 10:54 AM
سوفت لتهيئه بركلبس 7700 فرجن 1


ما هى المشكله

وبعدين حمل له سوفت عادى

او تقوم بشحن فلاشه للجهاز

eslamelshater
03-10-2012, 02:51 PM
عـــــــــــــاجل لو سمحتم
انا عندي جهاز كيوماكس mst.999 v2 ومكتوبين باللون الاصفر والجهاز لونه فصي .عايز اعرف اسمه بالظبط وملف قنوات نايل سات مفتوح ومشفر احدث الترددات ولكم جزيـــــــــــل الشكر

mahmoud_022
03-10-2012, 04:39 PM
كيفية*توصيل*النت*بالريسيفر*فيجا*222

محمودكامل
03-10-2012, 04:54 PM
طريقة تحميل السوفت وملف قنوات لهيروشيما 888 فيرجن 2

احمد البطل
03-10-2012, 05:26 PM
عندي جهاز كيوماكس 999 v8 ان الجهاز في قنوات شغاله وقنوات مش بتشتغل وعملت استعادة ضبط مصنع اكتر من مره ونزلت سوفت لترتيب القنوات مع العلم ان الجهاز عطي اقوي اشاره ومفيش اي مشكله من ناحية اشارة الطبق والسلك جديد ارجو الرد في اسرع وقت

هتلاقى عدد 3 ترانزاستورات قم بتغييرهم الى الرقم 8550

احمد البطل
03-10-2012, 05:27 PM
طريقة تحميل السوفت وملف قنوات لهيروشيما 888 فيرجن 2

الجديد ام القديم

احمد البطل
03-10-2012, 05:27 PM
كيفية*توصيل*النت*بالريسيفر*فيجا*222

للاسف الجهاز لا يدعم النت اساسا

احمد البطل
03-10-2012, 05:28 PM
عـــــــــــــاجل لو سمحتم
انا عندي جهاز كيوماكس mst.999 v2 ومكتوبين باللون الاصفر والجهاز لونه فصي .عايز اعرف اسمه بالظبط وملف قنوات نايل سات مفتوح ومشفر احدث الترددات ولكم جزيـــــــــــل الشكر


كيوماكس الذهبى v2 الجديد

علي حتوش
03-10-2012, 07:19 PM
ممكن اعرف الفرق بين الريسيفرات عبد العال وجنرال لانب مبتدأ

علي حتوش
03-10-2012, 07:23 PM
السلام عليكم اخواني الاعزاء ممكن اعرف ازاي افرق بين ريسيفرات عبد العال وجنرال لاني مبتدأ وممكن شرح للوادر وانا عاجز عن الشكر واسف لازعاجكم معي لانني اخيكم الاصغر

ss300
03-10-2012, 08:37 PM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

sesa
03-10-2012, 10:06 PM
هيروشيما فرجن 1 الجديدقاطع اشارة بعض الترددات الافقى مثل النيل والمصريه فما الحل اكثر من ليسيفر شغال على الطبق والاشاره موجوده وعاليه وشكرا على الرد

احمد البطل
03-11-2012, 08:50 AM
هيروشيما فرجن 1 الجديدقاطع اشارة بعض الترددات الافقى مثل النيل والمصريه فما الحل اكثر من ليسيفر شغال على الطبق والاشاره موجوده وعاليه وشكرا على الرد

هل قطع من تلقاء نفسه

ام بعد نتيجه عبث فى شيىء ما بالجهاز

احمد البطل
03-11-2012, 08:50 AM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

تحت امرك يااغالى

احمد البطل
03-11-2012, 08:52 AM
السلام عليكم اخواني الاعزاء ممكن اعرف ازاي افرق بين ريسيفرات عبد العال وجنرال لاني مبتدأ وممكن شرح للوادر وانا عاجز عن الشكر واسف لازعاجكم معي لانني اخيكم الاصغر


&&& مكتبه تضم السوفتات الخاصه بجميع اجهزة الفيجا الكيوماكس التابعه لشركة جنرال &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=11)

&&&حصريا علي مصراوي سات موسوعة سوفتات اجهزة الكيوماكس من الاقدم للاحدث&&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=27601)

احمد البطل
03-11-2012, 08:55 AM
ممكن اعرف الفرق بين الريسيفرات عبد العال وجنرال لانب مبتدأ

تم يااغالى

وتحت امرك

abutaman
03-11-2012, 12:18 PM
أخى أحمد لقد سألت الأستاذ شريف عبد الرسول سؤال منذ فترة ولم يرد عليه الى الآن فأرجو منك اجابتى لهذا السؤال .
وهو اعطانى ملف ريموت فكيف احمل ريموت الفانتوم عن طريق الزراير الاماميه للجهاز ؟
ارجو منك توضيح الطريقة بالتفصيل .
وبيانات جهازى كوماكس فانتوم 999 بلس وبياناته
qmax mst-999d-m
100330000752
v 3.87
v1.21
11-02-2011
وشكراً على مجهودك ؟؟

عزيزى المهندس احمد ممكن تدلنى مين يفيدنى فى الموضوع ده حيث ان المهندس شريف لا يرد على استفسارى وانت تتجاهله ؟؟؟؟؟

رغد محمد
03-11-2012, 02:18 PM
كيف اضيف تردد على الهيروشيما فرجن 4 الاسود

السيد للكترونيات
03-11-2012, 04:08 PM
عندى رسيفر فيجا 111 صينى قاطع فيديو وايديو ارجو الحل وشكرا

pepo200140
03-11-2012, 05:07 PM
لو سمحتو ممكن استقبل قمر العرب سات مع النايل سات على طبق 70 سم ولو ممكن الشرح

احمد ابو شتية
03-11-2012, 11:03 PM
أريد سوفت وملف قنوات لباركليبس 777 فيرجن 4

ss300
03-12-2012, 09:11 AM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

abdo11
03-12-2012, 10:21 AM
ارجو توضيح طريقه وضع شفره قنوات البولسات (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=65239) انا حاولت اضعها ولكن لم تعمل على الكيوماكس مينى وارجو لو فيه احدث سفت للجهاز المذكور يبقى كتر الف خيركم

احمد البطل
03-12-2012, 11:08 AM
ارجو توضيح طريقه وضع شفره قنوات البولسات (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=65239) انا حاولت اضعها ولكن لم تعمل على الكيوماكس مينى وارجو لو فيه احدث سفت للجهاز المذكور يبقى كتر الف خيركم

بص يااغالى

اجهزة عبد العال الان متوقف عليها عمل الشفرات الان

وان كان هناك بجديد سيتم ارفاقه اليك

احمد البطل
03-12-2012, 11:10 AM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

تحت امرك ياااغالى

احمد البطل
03-12-2012, 11:13 AM
أريد سوفت وملف قنوات لباركليبس 777 فيرجن 4

للاسف لا يوجد باركليبس 777 فرجن 4

تأكد من نوع الجهاز

هل هو باركليبس 7700 فرجن 4 ام لا ام غيره

احمد البطل
03-12-2012, 11:14 AM
لو سمحتو ممكن استقبل قمر العرب سات مع النايل سات على طبق 70 سم ولو ممكن الشرح


ينفع لكن تحتاج الى فنى محترف شويه

احمد البطل
03-12-2012, 11:15 AM
عندى رسيفر فيجا 111 صينى قاطع فيديو وايديو ارجو الحل وشكرا


هل حدث من تلقاء نفسه

ام نتيجة تحميل سوفت اخر عليه

وعموما جرب الار اف الخاص بالجهاز

احمد البطل
03-12-2012, 11:19 AM
كيف اضيف تردد على الهيروشيما فرجن 4 الاسود


حاضر سيتم عمل موضوع كامل لهذا الجهاز من حيث اضافة القنوات والترتيب و شيىء به

abdo11
03-12-2012, 11:34 AM
بص يااغالى

اجهزة عبد العال الان متوقف عليها عمل الشفرات الان

وان كان هناك بجديد سيتم ارفاقه اليك
شكرا على الرد يا استاذ احمد

احمد البطل
03-12-2012, 11:34 AM
عزيزى المهندس احمد ممكن تدلنى مين يفيدنى فى الموضوع ده حيث ان المهندس شريف لا يرد على استفسارى وانت تتجاهله ؟؟؟؟؟

حاضر هو بيتم عمله عن طريق الهيكس ورك

اما بالنسبه الى الاستاذ شريف فهو فى اجازه لسفره بالخارج

elhabalahmed
03-12-2012, 12:03 PM
السلام عليكم
بالنسبة الي كومكس hd v1 ان كنت بحملة سوفت جديد وبعدين مش عايز يفتح بعد كدا كاتب علي الشاشة q max وفية لمبة حمرا وخلاس والمشكلة أني عايش في فرنسا مش فى. مصر يعني لازم أعملة بنفسي بالاضافة ان السوفت بتاعة مش بي فتح اي قنوات مشفرة من فترة لو حد عند سوفت شغال q Max bd v1 وشكرا

سامي حجاج
03-12-2012, 02:30 PM
السلام عليكم أعضاء مصراوي الكرام أرجو ارسال ملف قنوات لكيوماكس الجولد فيرجن 1

عبده فوده
03-12-2012, 06:33 PM
M-Dgعندى جهاز باراكليبس فرجن1 كان محول دنقل واديته فلاشه الباركليبس ورجع ريسيفر تانى كل ما اديله سوفت او ملف قنوات يحمل السوفت ويجى فى النصف ويقف ايه الحل

abdo.naeem37
03-12-2012, 06:45 PM
ممكن ملف حديث كيوماكسz750 بدون فيرجن+لودر قنوات واكون شاكر

محمودشتا
03-12-2012, 06:48 PM
ممكن احدث ملف قنوات بركلبس عربي تايل سات v1

محمودشتا
03-12-2012, 06:58 PM
ممكن احدث ملف قنوات بركلبس عربي تايل سات v1

عبده فوده
03-12-2012, 07:07 PM
الملف موجود فى الموفقات للباراكليبس

الهوارى 3040
03-12-2012, 07:20 PM
الاخ الفاضل الاستاذ احمد البطل عندى ريسفر باركلبس فرجن 4 محول الى دونقل لمبه حمراء و اربع 0000 عاوز ارجعة الى ريسفر عادى ممكن السوفت لارجاعة الى ريسفر عادى مرة اخرى و لك كل الشكر

عبده فوده
03-12-2012, 08:30 PM
الاخ الفاضل الاستاذ احمد البطل عندى ريسفر باركلبس فرجن 4 محول الى دونقل لمبه حمراء و اربع 0000 عاوز ارجعة الى ريسفر عادى ممكن السوفت لارجاعة الى ريسفر عادى مرة اخرى و لك كل الشكر الرد فى الموفقات

ابو عمو
03-12-2012, 09:44 PM
عندى باركليبس كان شغال دنجل وتحول رسيفير الريموت بتاعه مش قابل عليه عاوز حل

mahmoud235
03-13-2012, 12:47 AM
مشكلة جننتنى كان عندى الجهاز كاتب boot على الشاشة نزلتلو فلاشة Firm4Golden او بعد كده نزلتلو Gold to technocoms v1.61_Qmax_RCU او هو حالين على البوت 1.32 او مش راضى يتحول للبوت 1.21 ولا البوت 1.30 ارجو الافادة اها للضرورة

mahmoud235
03-13-2012, 12:48 AM
مشكلة جننتنى كان عندى الجهاز كاتب boot على الشاشة نزلتلو فلاشة Firm4Golden او بعد كده نزلتلو Gold to technocoms v1.61_Qmax_RCU او هو حالين على البوت 1.32 او مش راضى يتحول للبوت 1.21 ولا البوت 1.30 ارجو الافادة اها للضرورة

احمد البطل
03-13-2012, 06:55 AM
مشكلة جننتنى كان عندى الجهاز كاتب boot على الشاشة نزلتلو فلاشة firm4golden او بعد كده نزلتلو gold to technocoms v1.61_qmax_rcu او هو حالين على البوت 1.32 او مش راضى يتحول للبوت 1.21 ولا البوت 1.30 ارجو الافادة اها للضرورة

يعنى انت لما حولت الجهاز الى التكنوكوم 1.61 لم يقبل البوت 1.21

احمد البطل
03-13-2012, 06:57 AM
مشكلة جننتنى كان عندى الجهاز كاتب boot على الشاشة نزلتلو فلاشة firm4golden او بعد كده نزلتلو gold to technocoms v1.61_qmax_rcu او هو حالين على البوت 1.32 او مش راضى يتحول للبوت 1.21 ولا البوت 1.30 ارجو الافادة اها للضرورة

تم الرد ولا داعى للتكرار

وبعدين بعد تحويل الجهاز الى الفلاشه 1.61

استخدم لودر التكنوكوم وليس لودر الجولد

احمد البطل
03-13-2012, 06:58 AM
عندى باركليبس كان شغال دنجل وتحول رسيفير الريموت بتاعه مش قابل عليه عاوز حل

وهل الشاشه الاماميه تعمل ام لا

احمد البطل
03-13-2012, 06:59 AM
الرد فى الموفقات


شكرا لك حبيبى عل االرد

احمد البطل
03-13-2012, 07:01 AM
السلام عليكم
بالنسبة الي كومكس hd v1 ان كنت بحملة سوفت جديد وبعدين مش عايز يفتح بعد كدا كاتب علي الشاشة q max وفية لمبة حمرا وخلاس والمشكلة أني عايش في فرنسا مش فى. مصر يعني لازم أعملة بنفسي بالاضافة ان السوفت بتاعة مش بي فتح اي قنوات مشفرة من فترة لو حد عند سوفت شغال q max bd v1 وشكرا


جهازك هو
كيوماكس 999 الخاص بشركة عبد العال

ام جهازك كوماكس comix 999

احمد البطل
03-13-2012, 07:02 AM
السلام عليكم أعضاء مصراوي الكرام أرجو ارسال ملف قنوات لكيوماكس الجولد فيرجن 1

جهازك على الجولد الاصلى

ام محول الى البوت 1.21

احمد البطل
03-13-2012, 07:05 AM
m-dgعندى جهاز باراكليبس فرجن1 كان محول دنقل واديته فلاشه الباركليبس ورجع ريسيفر تانى كل ما اديله سوفت او ملف قنوات يحمل السوفت ويجى فى النصف ويقف ايه الحل


انت بتحمل السوفت والقنوات عن طريق اى لودر

احمدجبر
03-13-2012, 07:10 AM
كيوماكس الاسمر 999 فرجن 1 جايب نقطتين خضرا وحده حمرا ومفيش اي ارقام ولا بيانات واقف علي كدا اى حل لرسفر وشكرأااااااااااااااولكم جزير الشكرررر

احمد البطل
03-13-2012, 08:52 AM
كيوماكس الاسمر 999 فرجن 1 جايب نقطتين خضرا وحده حمرا ومفيش اي ارقام ولا بيانات واقف علي كدا اى حل لرسفر وشكرأااااااااااااااولكم جزير الشكرررر


حدد جهازك هل هو القديم ام الجديد

منتظر ردك للمتابعه مع حضرتك

عصام عصام عصام
03-13-2012, 09:06 AM
عندى جهاز هيروشيما فرجن 1 الارقام اللى فى الشاشه الاماميه بتقطع ارجو الحل وشكرا

احمد البطل
03-13-2012, 09:35 AM
عندى جهاز هيروشيما فرجن 1 الارقام اللى فى الشاشه الاماميه بتقطع ارجو الحل وشكرا

تأكد من كابل الفرنت بانل

ونظف الجهاز جيدا من الداخل

a314r
03-13-2012, 02:52 PM
الى عباقره الموقع ارجو من سيادتكم ملف قنوات ريسفر هيروشيما فرجن 1 مع اللودر بتاعه ولكم جزيل الشكر بتاريخ 13/3/2012

sifmoha
03-13-2012, 04:05 PM
السلام عليكم
qmax 999 mst فضى وريموت اسود ابو لان
من فضلك عاوز سوفت اللى فاتح المشفر
معلومات الجهاز 111014002806
نسخة البرنامج 1.14
نسخة المحمل 1.01

abdo11
03-13-2012, 08:48 PM
هو احد ث سفت للمينى كام اللى عند v1.51

احمد البطل
03-14-2012, 06:37 AM
هو احد ث سفت للمينى كام اللى عند v1.51

الكيوماكس الميني (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=71852&d=1308061749)

انفو +9 ثم نختار توين بروتوكول

هذا الاصدار 1.68

احمد البطل
03-14-2012, 06:39 AM
السلام عليكم
qmax 999 mst فضى وريموت اسود ابو لان
من فضلك عاوز سوفت اللى فاتح المشفر
معلومات الجهاز 111014002806
نسخة البرنامج 1.14
نسخة المحمل 1.01

لقد توقف السيرفر المجانى على هذا الجهاز

لابد من الاشتراك فى سيرفر

ولديك بالمنتدى سيرفر مصراوى سات

احمد البطل
03-14-2012, 06:40 AM
الى عباقره الموقع ارجو من سيادتكم ملف قنوات ريسفر هيروشيما فرجن 1 مع اللودر بتاعه ولكم جزيل الشكر بتاريخ 13/3/2012


القديم الجديد يااغالى وتحت امرك

لعدم الوقوع فى مشاكل بالاجهزه

sone
03-14-2012, 01:34 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركته

أبحث عن أخر نسخة لسوفت الhiroshima MOH-888 v2 orange لو تكرمتم

abdo11
03-14-2012, 02:20 PM
بص يااغالى

اجهزة عبد العال الان متوقف عليها عمل الشفرات الان

وان كان هناك بجديد سيتم ارفاقه اليك

طيب لو حولت المينى لفيجا برده متشتغلش الشفره استاذ احمد

صقر مصر
03-14-2012, 05:33 PM
الرجاء الافاده للاهميه الجهاز لا يستجيب للريموت بكفائه مع انى جربت اكتر من ريموتpatch_sante--patch_sante-- يعمل لحظات تمام ويتوقف فما الحل نوع الجهاز كامكس 999 فرجن 1 القديم

احمد المصرى الثانى
03-14-2012, 05:40 PM
طلب صوفت لهرشما 1 الجديد لى فتح قبرص

هانى الكنج
03-14-2012, 06:54 PM
كيوماكس الاسمر فرجن 1 داخل مربع قاطع اشاره

ss300
03-14-2012, 09:09 PM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

ss300
03-14-2012, 09:52 PM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

احمد البطل
03-14-2012, 10:38 PM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك


تحت امرك يااغالى

احمد البطل
03-14-2012, 10:41 PM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك


تحت امرك يااغالى

ولا داعى للتكرار

احمد البطل
03-14-2012, 10:43 PM
كيوماكس الاسمر فرجن 1 داخل مربع قاطع اشاره

هل حدث ذالك من تلقاء نفسه ام نتيجة عمل شيىء ما بالجهاز

احمد البطل
03-14-2012, 10:44 PM
طلب صوفت لهرشما 1 الجديد لى فتح قبرص

للاسف لا يوجد عندى

واتمنى ان تراعى انه قمر ملعون

احمد البطل
03-14-2012, 10:45 PM
الرجاء الافاده للاهميه الجهاز لا يستجيب للريموت بكفائه مع انى جربت اكتر من ريموتpatch_sante--patch_sante-- يعمل لحظات تمام ويتوقف فما الحل نوع الجهاز كامكس 999 فرجن 1 القديم


جهازك كامكس ام كيوماكس عبد العال

وهل قمت بتغيير السوفت له ام لا

احمد البطل
03-14-2012, 10:47 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركته

أبحث عن أخر نسخة لسوفت الhiroshima moh-888 v2 orange لو تكرمتم


يعنى عايز له ملف قنوات جديد

وهل جهازك هو الاسود الصينى الصغير

احمد البطل
03-14-2012, 10:49 PM
طيب لو حولت المينى لفيجا برده متشتغلش الشفره استاذ احمد

الحق الفيجا العادى مع البولسات كوم على الهيلاسات (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=460469)

atefsat5
03-14-2012, 10:59 PM
اخى الكريم مشرف القسم
تحياتى
ما هى طريقه اظهار تاريخ السنه المجانيه وتفعيل المشفر مع الفيجا 999
بلس بلين
ارجو الرد للا هميه
تحياتى

اللمبى 1
03-15-2012, 12:25 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة ممكن بعد اذن حضراتكم احدث سوفت لدنجل هيروشيما فرجن 1 الجديد رجاء من سيادتكم الرد ولكم وافر التحية

elhabalahmed
03-15-2012, 07:53 AM
السلام عليكم اعتقد هوا الجهاز qmax الخاص بعبد العال.
Qmax mst -999 digital satellite receiver

احمد البطل
03-15-2012, 09:03 AM
اخى الكريم مشرف القسم
تحياتى
ما هى طريقه اظهار تاريخ السنه المجانيه وتفعيل المشفر مع الفيجا 999
بلس بلين
ارجو الرد للا هميه
تحياتى

ما هو رقم البوت على جهازك وما هو الصدار الموجود الان

احمد البطل
03-15-2012, 09:05 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة ممكن بعد اذن حضراتكم احدث سوفت لدنجل هيروشيما فرجن 1 الجديد رجاء من سيادتكم الرد ولكم وافر التحية

للاسف متوقف دون تقيد

احمد البطل
03-15-2012, 09:06 AM
السلام عليكم اعتقد هوا الجهاز qmax الخاص بعبد العال.
Qmax mst -999 digital satellite receiver

صوره من الجهاز تفصل عن الكلام للجميع

ss300
03-15-2012, 10:18 AM
مشكورررررررررررر وتسلم الايادى وجعلة الله فى ميزان حسناتــــك

sindbad_2
03-15-2012, 12:24 PM
ممكن لودر الباركليبس ف 1 مباشرة بدون اسئلة

صقر مصر
03-15-2012, 01:24 PM
patch_sante--patch_sante--مهندسى الغالى جهازى كامكس 999 فرجن 1 الاسمر القديم وبصراحه مش متأكد انو اخد سوفت ولا لا

ابوعماروبس
03-15-2012, 03:20 PM
انا عايز ملف قنوات النايل سات الجديد عربي او انجليزي بتاريخ 15/3/2012 ويكون مرتب وفيه قائمه المفضله لجهاز كيوماكس البرتقالي v2 ضروري

انا هنزل الملف بالفلاشه

وشكرا

عبده فوده
03-15-2012, 03:47 PM
ممكن برنامج لعمل السوفت وملف القنوات

ابوعماروبس
03-15-2012, 04:13 PM
اخي الغالي محتاج ملف قنوات لكيوماكس 999v2 البرتقالي مرتب وفيه المفضله ويكون جديد بتاريخ النهارده او من اليومين


ملحوظه هنزله بالفلاشه وشكرا

أحمد فتحي عبد السلام
03-15-2012, 04:14 PM
تسلم ايدك وواصل ابداعاتك اخى

عبدالخالق محمد
03-15-2012, 06:10 PM
جهاز كيومكس فرجن8 لا يحمل ملف قنوات ما الحل وش

yg1000eg
03-15-2012, 06:58 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
رجاء من الاخوه الاعزاء
عندي رسيفر Hiroshima - v4 - moh-888
وعاوز اعدل في القنوات او انزله ملف قنوات
ارجوا من الاخوة وضع اللودر وملف قنوات نايل سات مع شرح طريقة التركيب
وبارك الله فيكم
ملوظه : الرجاء من الاخوة مراعاة اني مبتداء

اسامه المراغى
03-15-2012, 07:25 PM
السلام عليكم يابشمهندسين الرجا المساعدة في ارسال ملف قنوات عربي مسيحي واروابي واي اي ملف حديث يكون عربي ولودر فيجا 999 بلس ياريت حد يراد عليا

اسامه المراغى
03-15-2012, 07:27 PM
السلام عليكم يابشمهندسين الرجا المساعدة في ارسال ملف قنوات عربي مسيحي واروابي واي اي ملف حديث يكون عربي ولودر فيجا 999 بلس ياريت حد يراد عليا
لاني محتاجة وشكرا يابشمهندسين