المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : &&& أسأل أى سؤال بخصوص الكيوماكس والفيجا والهيروشيما والباركليبس خلال ال24 ساعه &&&


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

احمد البطل
05-22-2011, 07:50 AM
لوسمحت يا استاذ احمد ازاى اغير الكرستاله فى الدونجل
يعنى اشيل السلك اللى واصل ب12 فولت


الكرستاله موجوده بالتيونر بالداخل

احمد البطل
05-22-2011, 07:52 AM
أ/ أحمد البطل


بارك الله فيك ومتشكر جدا على انك تكرمت ورديت عليا بس بنوه حضرتك انه الطبق اشارته تمام 100 /100 بس هو بيرستر بس فى التردد 10949 بتاع قناة التحرير والمصراوية ونفسى حضرتك تقولى على حل موضوع اختلاف ترتيب القنوات المرتبة سابقا عندما أقوم بالبحث الشبكى لأنه يخلف الكل ولابد من ترتيبه من أول وجديد مما يصيبنى بالملل الشديد لك منى جزيل الشكر وبارك الله فيك



بص خلى التردد مثلا 10947 او 10952

او 27499 او 27501

احمد البطل
05-22-2011, 07:53 AM
أخي الطيب أرجو ارسال لودر هيروشيما v4 وملف للقنوات معرب


القديم ام الجديد ممكن الايضاح

احمد البطل
05-22-2011, 07:54 AM
ياجماعه ياريت حديرد عليه انا عايز فين السوفت للبراكلبيس v1 كل ما انزل سوف مش بيشتغل هو الدنجل اصلا شغال ولا لآ لو فيه سوفت جديد رجاء ينزل وطريقة تشغيله


الدنجل حاليا لا يعمل الا بالسوفت وير دون التعديل

احمد البطل
05-22-2011, 07:54 AM
طلب منالخبراء
اريد معرفة كيف ادخل على جدول الشفرات فى كيوماكس 999 البرتقالى القديم
وان كان يدعم التون بروتوكول ام لأ
وبيانات الجهاز هى
model id qmax .lp
h\w ver v2
s\w ver 1.85
loader ver 1.00
mohsenarafat


هو للاسف لا يدعم التوين

احمد البطل
05-22-2011, 07:55 AM
طلب منالخبراء
اريد معرفة كيف ادخل على جدول الشفرات فى كيوماكس 999 البرتقالى القديم
وان كان يدعم التون بروتوكول ام لأ
وبيانات الجهاز هى
model id qmax .lp
h\w ver v2
s\w ver 1.85
loader ver 1.00
برجاء الرد ولو بسوفت جديد ولكم كل الشكر
mohsensrsfst

للاسف ايضا لا يوجد دعم الجهاز اساسا منذ زمن بعيد جدا

احمد البطل
05-22-2011, 07:56 AM
طلب منالخبراء
اريد معرفة كيف ادخل على جدول الشفرات فى كيوماكس 999 البرتقالى القديم
وان كان يدعم التون بروتوكول ام لأ
وبيانات الجهاز هى
model id qmax .lp
h\w ver v2
s\w ver 1.85
loader ver 1.00
mohsenarafat


الرجاء عدم تكرار المواضيع

احمد البطل
05-22-2011, 07:56 AM
انا بحمل الملف على الريسيفر بيكتبلى على الشاشة e011 وما بيحملش من فضلك رد عل

اى نوع من الاجهزه يرجى التحديد

احمد البطل
05-22-2011, 07:57 AM
انا بحمل الملف على الريسيفر بيكتبلى على الشاشة e011 وما بيحملش من فضلك رد علية انا مش عارف اعمل اية

اى نوع من الاجهزه يرجى التحديد

ويرجى عدم التكرار

mode_h2000
05-22-2011, 08:31 AM
أخي الكريم أرجو ارسال ملف قنوات ولودر لريسيفر هيروشيما 888 فيرجن 4 ومش عارف هل هو قديم أم جديد ياريت تعرفني الفرق بينهم

محمد صبحي قاسم
05-22-2011, 08:48 AM
من الافضل شراء جهاز يدعم ال hd واقل جهاز بحوالى 550 جنيه

شكرا لحضرتك
يعنى اجيب الجوكر واريح دماغى ولا انت اه رايك

mode_h2000
05-22-2011, 09:05 AM
الريسيفر نوعه هيروشيما moh888 فيرجن 4 ومش عارف هل هو قديم ولا جديد عاوز له لودر وملف قنوات معرب لو سمحت

one qwer
05-22-2011, 10:36 AM
هو ريسيفر كيوماكس الاسود الجديد فيرجن1 سمعت انه بيدعم خاصية التوين برتكول وبكده ممكن اشغل سيرفرات مجانية عن طريق برنامج a box &md box ازاي هل اعطي للجهاز سوفت جديد ولا هو سوفت الجهاز بيشغل البرنامج لوحده

ماريو سات
05-22-2011, 11:08 AM
السادة المشرفين ارجو من سيادتكم سوفت وير لجهاز qmax مكتوبة بالاخضر ولايوجد عليه فرجن وبيانته id qmax-v-1-00 النسخةv 2-15 ولكم تحياتى من ماريو سات

hany80
05-22-2011, 11:50 AM
ما افضل جهاز يدعم ال hd و الشيريج الفضائى
لاننى كل يوم بسمع جديد عن الرسيفرات و اسعارها

شريف محمد السيد
05-22-2011, 11:59 AM
أخى الكـــــــــــــــــريــــــــــــــــم
عندى كيوماكس فانتوم العادى عندما اقوم بالبحث عن القنوات يفقد الترتيب السابق للقنوات ويحتاج للترتيب من أول وجديد ياريت من حضرتك حل انه يضيف القنوات الجديدة فى الاخر ولا يخلف ترتيبه السابق مثل معظم الأجهزة وبارك الله فيك
patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--

بموت فى حب رسولى
05-22-2011, 03:47 PM
يا اخوانى كل اما أاسأل سؤال مفيش حد بيرد عليا فين سوفت دونجل هيروشيما المحول لمبه حمراونقطتين خضر

بموت فى حب رسولى
05-22-2011, 03:49 PM
ارجوا الرد

demo007
05-22-2011, 05:19 PM
السلام عليكم إخوانى
عندى رسيفر كيوماكس 999 مينى
هل ممكن تشغيل باقة bulsatcom الموجودة على قمر الهيلاس 39 شرق
على هذا الرسيفر
حيث أنى أضع الشفرة ولكنها لا تفتح.
أرجو الرد لو سمحتم.
وإذا كانت تفتح ما المطلوب عمله
وشكرا

بموت فى حب رسولى
05-22-2011, 07:34 PM
يعني مافيش حد رد عليا ولا انا مستعجل ولا ايه

الجنرال العجيب
05-22-2011, 08:51 PM
ممكن اخر تحديث للدنجل هيروشيما 2011

الجنرال العجيب
05-22-2011, 08:59 PM
يعني مافيش حد رد عليا ولا انا مستعجل ولا ايه

الجنرال العجيب
05-22-2011, 09:35 PM
ممكن اخر تحديث للدنجل هيروشيما 2011

محمد شعبان محمد يوسف شتا
05-22-2011, 09:44 PM
عندى جهاز هيروشيما فرجن 4 جايب 4 اصفر اعطيها السوفت بوصلت السوفت مش بياخذ البيانات ارجو الحل مع العلم ان الريموت مش شغال

محمد شعبان محمد يوسف شتا
05-22-2011, 09:47 PM
رد باسلوب لائق اخى

م/محمد صبرى
05-22-2011, 09:56 PM
عندى جهاز هيروشيما فرجن 4 جايب 4 اصفر اعطيها السوفت بوصلت السوفت مش بياخذ البيانات ارجو الحل مع العلم ان الريموت مش شغال

القديم ام الجديد اخى

م/محمد صبرى
05-22-2011, 09:59 PM
يا اخوانى كل اما أاسأل سؤال مفيش حد بيرد عليا فين سوفت دونجل هيروشيما المحول لمبه حمراونقطتين خضر

متوقف اخى ويجب ارجاعة الى جهاز ريسيفر عادى واشحن فلاشة تحويل للدنجل فى المثبتات

احمد البطل
05-23-2011, 09:16 AM
أخي الكريم أرجو ارسال ملف قنوات ولودر لريسيفر هيروشيما 888 فيرجن 4 ومش عارف هل هو قديم أم جديد ياريت تعرفني الفرق بينهم


حدد الفرق
http://img851.imageshack.us/img851/7236/46641985.png

احمد البطل
05-23-2011, 09:16 AM
شكرا لحضرتك
يعنى اجيب الجوكر واريح دماغى ولا انت اه رايك

من الافضل اصبر لحين تشغيل قنوات ال hd

احمد البطل
05-23-2011, 09:17 AM
متوقف اخى ويجب ارجاعة الى جهاز ريسيفر عادى

واشحن فلاشة تحويل للدنجل فى المثبتات








تمام حبيبى شكرا للمتابعه

احمد البطل
05-23-2011, 09:21 AM
عندى جهاز هيروشيما فرجن 4 جايب 4 اصفر اعطيها السوفت بوصلت السوفت مش بياخذ البيانات ارجو الحل مع العلم ان الريموت مش شغال
&&& حل مشكلة الاربع اصفار بالهيروشيما v4 القديم &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=33461)

احمد البطل
05-23-2011, 09:22 AM
رد باسلوب لائق اخى



تم ولا داعى للتسرع فى الرد عليك

احمد البطل
05-23-2011, 09:23 AM
ارجوا الرد


تحت امرك حبيبى

احمد البطل
05-23-2011, 09:23 AM
السلام عليكم إخوانى
عندى رسيفر كيوماكس 999 مينى
هل ممكن تشغيل باقة bulsatcom الموجودة على قمر الهيلاس 39 شرق
على هذا الرسيفر
حيث أنى أضع الشفرة ولكنها لا تفتح.
أرجو الرد لو سمحتم.
وإذا كانت تفتح ما المطلوب عمله
وشكرا


للاسف لا تعمل

احمد البطل
05-23-2011, 09:24 AM
يعني مافيش حد رد عليا ولا انا مستعجل ولا ايه


الصبر من عندك يااارب

الرجاء الصبر شويه

احمد البطل
05-23-2011, 09:25 AM
ممكن اخر تحديث للدنجل هيروشيما 2011


يعمل على الاصدار 1.71

احمد البطل
05-23-2011, 09:30 AM
يعني مافيش حد رد عليا ولا انا مستعجل ولا ايه


لا والله انت اللى مستعجل خالص

احمد البطل
05-23-2011, 09:38 AM
يا اخوانى كل اما أاسأل سؤال مفيش حد بيرد عليا فين سوفت دونجل هيروشيما المحول لمبه حمراونقطتين خضر


لا جديد ولكنه يعمل اليوم على 1.70

احمد البطل
05-23-2011, 09:42 AM
أخى الكـــــــــــــــــريــــــــــــــــم

عندى كيوماكس فانتوم العادى عندما اقوم بالبحث عن القنوات يفقد الترتيب السابق للقنوات ويحتاج للترتيب من أول وجديد ياريت من حضرتك حل انه يضيف القنوات الجديدة فى الاخر ولا يخلف ترتيبه السابق مثل معظم الأجهزة وبارك الله فيك

patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--patch_sante--




وهل تم عمل ذالك بعد تحميل سوفت جديد له

محمد صبحي قاسم
05-23-2011, 09:42 AM
من الافضل اصبر لحين تشغيل قنوات ال hd

طيب لحد ما قنوات الاتش دى تشتغل مش هتفرج على الجزيرة والاه ار تى
الدنجل عندى متوقف اعمل اه لحد ما قنوات الاتش دى تشتغل
انا عاوز اجيب جهاز بالنت واخلص من الموضوع ده وكل اما اسال حد يقولى جهاز مختلف لو حضرتك هتجيب جهاز لنفسك فى حدود 400 : 500 هتجيب اه
انا مستنى ردك لانى بثق فى رايك
وشكرا على الاهتمام

احمد البطل
05-23-2011, 09:43 AM
ما افضل جهاز يدعم ال hd و الشيريج الفضائى
لاننى كل يوم بسمع جديد عن الرسيفرات و اسعارها

الدريم بوكس 800

احمد البطل
05-23-2011, 09:44 AM
السادة المشرفين ارجو من سيادتكم سوفت وير لجهاز qmax مكتوبة بالاخضر ولايوجد عليه فرجن وبيانته id qmax-v-1-00 النسخةv 2-15 ولكم تحياتى من ماريو سات


لا يوجد به جديد الان

احمد البطل
05-23-2011, 09:46 AM
هو ريسيفر كيوماكس الاسود الجديد فيرجن1 سمعت انه بيدعم خاصية التوين برتكول وبكده ممكن اشغل سيرفرات مجانية عن طريق برنامج a box &md box ازاي هل اعطي للجهاز سوفت جديد ولا هو سوفت الجهاز بيشغل البرنامج لوحده

نعم حبيبى ينفع

احمد البطل
05-23-2011, 09:48 AM
هو ريسيفر كيوماكس الاسود الجديد فيرجن1 سمعت انه بيدعم خاصية التوين برتكول وبكده ممكن اشغل سيرفرات مجانية عن طريق برنامج a box &md box ازاي هل اعطي للجهاز سوفت جديد ولا هو سوفت الجهاز بيشغل البرنامج لوحده

http://img256.imageshack.us/img256/2199/28ov7fq0.gif


الكيوماكس الاسود فيرجن 1 القديم (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=4381&d=1275857371)


انفو +9 ثم نختار توين برويوكول


http://img256.imageshack.us/img256/2199/28ov7fq0.gif

سعد الورد
05-23-2011, 01:31 PM
انا عندى جهاز باركليبس دنقل v1 لمبه حمرا ونقطتين اخضر




نزلت السوفت يجماعه ومفتح القنوات وحاجه غريبه حصلت الجهاز لما كان بيفتح الاول كان يبدا ببوت وبعدين نقطتين اخضر دلوقت لا عمل بوت ولا نقطتين اخضر ادانى لمبه حمرا فقط

محمود666666
05-23-2011, 02:17 PM
ممكن ملف قنوات فيجا 888 العادى القديم +اللورد

nazih20102005
05-23-2011, 02:58 PM
ممكن سفت المصنع هيروشيما 1القديم+الودر ولكم جزيل الشكر

بموت فى حب رسولى
05-23-2011, 05:29 PM
شششششششششششششششششششششششششششكككككككككككككككككككككرا

ZXCVB2010
05-23-2011, 10:08 PM
لماذا تبدلة قناة روتانا زمان بروتانا مصريه

سعد عبده
05-23-2011, 11:34 PM
النجده يامهندس عندى رسيفر كومكس v 2احمر كوري جيب بوت ثمه يلغلق ثمه بوت رجو المسعده وشكرن

samir2011
05-24-2011, 12:56 AM
عيب اللمبة الحمرا فى الهوروشيما

mohsenarafat
05-24-2011, 12:59 AM
السادة المحترمين مشرفى القسم
اريد سوفت لكيوماكس 999 البرتقالى القديم مع جدول الشفرات
وكيفية الدخول على الجدول ومعرفة مااذا كان يدعم التوين بروتوكول ام لأ
بيانات الجهاز هى
model id qmax .lp
h\w ver v2
s\w ver 1.85
loader ver 1.00
mohsenarafat

mohsenarafat
05-24-2011, 01:05 AM
من فضلكم رجاء سرعة الرد
ومعرفة كيفية التواصل معكم
mohse arafat
شكرا

سعد عبده
05-24-2011, 07:53 AM
النجده يامهندس عندى رسيفر كومكس v 2احمر كوري جيب بوت ثمه يلغلق ثمه بوت رجو المسعده وشكرن

midoo353
05-24-2011, 09:11 AM
انا عندى جهاز باراكليبس v1كان دونجل ورجعته ريسفر بس لقيت مشكله ان الريموت مش شغال ممكن حد يفهمنى ايه السبب واذاى اعرف اشغل الريموت واكون شاكر ليكم

midoo353
05-24-2011, 11:20 AM
انا عندى جهاز باراكليبس v1كان دونجل ورجعته ريسفر بس لقيت مشكله ان الريموت مش شغال ممكن حد يفهمنى ايه السبب واذاى اعرف اشغل الريموت واكون شاكر ليكم

محمدحسين 81
05-24-2011, 01:01 PM
انا ركبت كريستاله 24000 لدنجل باركليبس ومفتحش خالص ومكان الكريستاله اتهتكت خالص ما العمل ارو الرد فى اسرع وقت وجزاكم الله خيرا

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 01:05 PM
ارجو رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700

777أهلاوي
05-24-2011, 02:45 PM
ممكن ملف القنوات العربي للهيروشيما MOH-888v1

دشيكو سات
05-24-2011, 05:24 PM
جهاز هيروشيما v 1 الجديد مفيش ارقام على الشاشه
علما بان اللمبه الحمرا بتاعت الباور شغاله
واللمبه الخضرا بتاعت الاشاره شغاله
اما الارقام تظهر حوالى 5 ثوانى وتختفى .....
ايه الحل

دشيكو سات
05-24-2011, 05:25 PM
ممكن اللودر جهاز هيروشيما v 1 الجديد

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 05:26 PM
ارجو الرد استاز احمد البطل عاوز رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 05:35 PM
اتفضل اخي الغالي لودر هيروشيما v1الجديد

دشيكو سات
05-24-2011, 05:41 PM
هو فين لودر هيروشيما v1الجديد
مقيش حاجه

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 05:42 PM
اتفضل اخي الغالي لودر هيروشيما v1 الجديد

دشيكو سات
05-24-2011, 05:43 PM
10000000000000000000
شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 05:45 PM
تحت امرك حبيبي

دشيكو سات
05-24-2011, 05:49 PM
MOH-888v1
كده الجهاز الجديد ولا القديم

اسامه العربى
05-24-2011, 05:58 PM
الدونجل متوقف الان

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 08:10 PM
ارجو الرد استاز احمد البطل عاوز رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700

haniola
05-24-2011, 09:27 PM
ممكن تحويل رسيفر باراكليبس لفيجا:::

ahmed.fawzy2011
05-24-2011, 10:17 PM
انا تعبت استاز احمد ارجو الرد استاز احمد البطل عاوز رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700

one qwer
05-24-2011, 11:34 PM
http://img256.imageshack.us/img256/2199/28ov7fq0.gif


الكيوماكس الاسود فيرجن 1 القديم (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=4381&d=1275857371)


انفو +9 ثم نختار توين برويوكول


http://img256.imageshack.us/img256/2199/28ov7fq0.gif

اخي انا بقولك كيوماكس الاسود الجديد بدون يو اس بي وليس القديم ارجو الانتباه وكمان ارجو الاجابه هليشتغل علي سوفت الجهاز ولا اغير السوفت عشان تشتغل السيرفر انا مش محتاج سوفت انا محتاج رد عملي

KARIMHADIDI
05-25-2011, 02:01 AM
كيوماكس البرتقالي 999 القديم جايب نتقطين واحده خضره وحمرا ومفيش اي ارقام ولا بيانات واقف علي كدا

حبيبى اعطى له هذا السوفت وتابع معاى

الساهرحيران
05-25-2011, 09:04 AM
999الاسود
برجاءسوفت فيجا

mohamadzyaaad
05-25-2011, 01:09 PM
ممكن ملف فلاش ل كيوماكس v2 الاسود الجديد واعدادات اللودر الجي اكس

ahmed.fawzy2011
05-25-2011, 02:24 PM
انت فين استاز احمد البطل ليك يومين مبتدخولش علي مصراوي لعل المانع خير عاوز رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700

م/أحمد الجابى
05-25-2011, 06:52 PM
باركلبس فرجن1 محول لدنجل عند استرجاعه لرسيفر مره اخرى وجود ت ان اطراف او مكان الترانزوستور باز ارجو حل لهذه المشكلة بسرعة وما هو البديل لهذه الاطراف

هبه هانى
05-25-2011, 08:17 PM
مصراوىفوق الجميععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع

احمد البطل
05-25-2011, 11:19 PM
مصراوىفوق الجميععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع


طبعا مصراوى جامع كل الحبايب

احمد البطل
05-25-2011, 11:20 PM
باركلبس فرجن1 محول لدنجل عند استرجاعه لرسيفر مره اخرى وجود ت ان اطراف او مكان الترانزوستور باز ارجو حل لهذه المشكلة بسرعة وما هو البديل لهذه الاطراف

http://img163.imageshack.us/img163/3899/21654597.jpg

احمد البطل
05-25-2011, 11:22 PM
انا عندى جهاز باركليبس دنقل v1 لمبه حمرا ونقطتين اخضر




نزلت السوفت يجماعه ومفتح القنوات وحاجه غريبه حصلت الجهاز لما كان بيفتح الاول كان يبدا ببوت وبعدين نقطتين اخضر دلوقت لا عمل بوت ولا نقطتين اخضر ادانى لمبه حمرا فقط


الرجاء الانتظار هو اساسا متوقف الا واذا قمت بتغيير السيريال

احمد البطل
05-25-2011, 11:23 PM
ممكن ملف قنوات فيجا 888 العادى القديم +اللورد
حصريا :ملفين قنوات للفيجا العادى 4-5-2011 فوق الممتاز (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=212844) ‏

احمد البطل
05-25-2011, 11:24 PM
ممكن سفت المصنع هيروشيما 1القديم+الودر ولكم جزيل الشكر


وما هى المشكله المتواجده فى الجهاز لطلب سوفت المصنع له

احمد البطل
05-25-2011, 11:25 PM
شششششششششششششششششششششششششششكككككككككككككككككككككرا


العفو حبيبى

نحن كلنا واحد

احمد البطل
05-25-2011, 11:26 PM
لماذا تبدلة قناة روتانا زمان بروتانا مصريه


روتانا زمان تعمل على التردد 11296

احمد البطل
05-25-2011, 11:26 PM
النجده يامهندس عندى رسيفر كومكس v 2احمر كوري جيب بوت ثمه يلغلق ثمه بوت رجو المسعده وشكرن


هل من تلقاء نفسه ام نتيجة تحميل سوفت خاطىء له

احمد البطل
05-25-2011, 11:31 PM
النجده يامهندس عندى رسيفر كومكس v 2احمر كوري جيب بوت ثمه يلغلق ثمه بوت رجو المسعده وشكرن


&&& معالجه جميع مشاكل الكيوماكس 999 الاحمر فيرجن 2 &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=84848)

احمد البطل
05-25-2011, 11:31 PM
عيب اللمبة الحمرا فى الهوروشيما


اى نوع من انواع الهيروشيما

احمد البطل
05-25-2011, 11:32 PM
السادة المحترمين مشرفى القسم
اريد سوفت لكيوماكس 999 البرتقالى القديم مع جدول الشفرات
وكيفية الدخول على الجدول ومعرفة مااذا كان يدعم التوين بروتوكول ام لأ
بيانات الجهاز هى
model id qmax .lp
h\w ver v2
s\w ver 1.85
loader ver 1.00
mohsenarafat

للاسف لا يدعم الدنجل

احمد البطل
05-25-2011, 11:33 PM
من فضلكم رجاء سرعة الرد
ومعرفة كيفية التواصل معكم
mohse arafat
شكرا


تم الرد عليك حبيبى والرجاء لا تتعجل

احمد البطل
05-25-2011, 11:34 PM
النجده يامهندس عندى رسيفر كومكس v 2احمر كوري جيب بوت ثمه يلغلق ثمه بوت رجو المسعده وشكرن


&&& معالجه جميع مشاكل الكيوماكس 999 الاحمر فيرجن 2 &&& (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=84848)

احمد البطل
05-25-2011, 11:34 PM
انا عندى جهاز باراكليبس v1كان دونجل ورجعته ريسفر بس لقيت مشكله ان الريموت مش شغال ممكن حد يفهمنى ايه السبب واذاى اعرف اشغل الريموت واكون شاكر ليكم


اعطى له الفلاش الصحيح له

احمد البطل
05-25-2011, 11:35 PM
انا عندى جهاز باراكليبس v1كان دونجل ورجعته ريسفر بس لقيت مشكله ان الريموت مش شغال ممكن حد يفهمنى ايه السبب واذاى اعرف اشغل الريموت واكون شاكر ليكم
اعطى له الفلاش الصحيح له

والتأكد من ان الريموت يعمل

احمد البطل
05-25-2011, 11:36 PM
انا ركبت كريستاله 24000 لدنجل باركليبس ومفتحش خالص ومكان الكريستاله اتهتكت خالص ما العمل ارو الرد فى اسرع وقت وجزاكم الله خيرا


يعنى مش هتعرف تمشى مع ارجل الكرستاله

احمد البطل
05-25-2011, 11:38 PM
ممكن ملف القنوات العربي للهيروشيما MOH-888v1


اقوى ملف قنوات للهيروشيما الاحمر v1 والبراكلبس وتحدى (http://www.masrawysat.com/vb/showthread.php?t=198587)

احمد البطل
05-25-2011, 11:39 PM
جهاز هيروشيما v 1 الجديد مفيش ارقام على الشاشه
علما بان اللمبه الحمرا بتاعت الباور شغاله
واللمبه الخضرا بتاعت الاشاره شغاله
اما الارقام تظهر حوالى 5 ثوانى وتختفى .....
ايه الحل


قم بالمراجعه على السوكت الخاص بالجهاز
وجرب بور اخر عليه

احمد البطل
05-25-2011, 11:40 PM
ممكن اللودر جهاز هيروشيما v 1 الجديد


تم الرد عليك

احمد البطل
05-25-2011, 11:41 PM
اتفضل اخي الغالي لودر هيروشيما v1 الجديد


شكرا لارفاق اللودر

احمد البطل
05-25-2011, 11:43 PM
10000000000000000000
شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا


الشكر لله واحده

احمد البطل
05-25-2011, 11:44 PM
تحت امرك حبيبي


الامر لله واحده

احمد البطل
05-25-2011, 11:44 PM
MOH-888v1
كده الجهاز الجديد ولا القديم


الجديد يااغالى

احمد البطل
05-25-2011, 11:46 PM
الدونجل متوقف الان


نعم .


.

احمد البطل
05-25-2011, 11:48 PM
ممكن تحويل رسيفر باراكليبس لفيجا:::


من الافضل تركه باركليبس

احمد البطل
05-25-2011, 11:49 PM
اخي انا بقولك كيوماكس الاسود الجديد بدون يو اس بي وليس القديم ارجو الانتباه وكمان ارجو الاجابه هليشتغل علي سوفت الجهاز ولا اغير السوفت عشان تشتغل السيرفر انا مش محتاج سوفت انا محتاج رد عملي

http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
Qmax mst - 999
http://img138.imageshack.us/img138/1558/7700.gif
http://img252.imageshack.us/img252/2860/64347425.png
الاسود v1 الجديد (http://www.herosh.com/download/2049959/black.rar.html)
http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
سيرفر مصراوى (http://www.masrawysat.com/vb/attachment.php?attachmentid=17173&stc=1&d=1280070389)


http://img820.imageshack.us/img820/3606/83170125yz5.gif
http://img822.imageshack.us/img822/9194/4582db1.gif

احمد البطل
05-25-2011, 11:50 PM
حبيبى اعطى له هذا السوفت وتابع معاى


شكرا لك وان ظل كده يبقى شحن فلاشه

احمد البطل
05-25-2011, 11:50 PM
999الاسود
برجاءسوفت فيجا


ممكن الايضاح اكثر

احمد البطل
05-25-2011, 11:56 PM
ممكن ملف فلاش ل كيوماكس v2 الاسود الجديد واعدادات اللودر الجي اكس

تفضل حبيبى

احمد البطل
05-26-2011, 12:07 AM
انت فين استاز احمد البطل ليك يومين مبتدخولش علي مصراوي لعل المانع خير عاوز رقم اي سي الباور باراكلبس v4 7700


لم يتوفر معى جهاز الان وجارى جلب جهاز اليك لرقم الايسى

المايسترووو
05-26-2011, 08:33 AM
ماهى اخر اخبار بركليس فرجن 1 هل هو شغال بدون تعديل فى الهارد وير ولا لازم تغيير الفلاشة

شريف عبده
05-26-2011, 01:07 PM
احمل ورد الهيروشيما ازاي

احمد جاد
05-26-2011, 01:48 PM
السلام عليكم انا عندي جهاز هيروشيما فيرجن1 الاحمر محول الي دنجل ويوجد به الفلاشة القديمة وحاولت كل المحاولات لفتح القنوات المشفرة ولكن لم تجدي معه ووجدت عل بعض المواقع ان الدنجل اشتغل علي الفلاشات الجديدة فقط فما نوع هذة الفلاشة وكيفية وضعها في الريسيفر وهل يوجد منها وان كان يوجد فمن اين اتي بها افيدوني جزاكم الله خيرا

احمد جاد
05-26-2011, 03:01 PM
طاب دلوقتي يا جماعة انا عندي ريسيفر كيوماكس المني وريسيفر اخر هيروشيما فيرجن1 الاحمرهل يعمل علي سيرفر Abox المجاني ولو بيعمل ياريت سوفتات الشيرنج الخاصة بهما

بموت فى حب رسولى
05-26-2011, 05:26 PM
يييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي

السيد للكترونيات
05-27-2011, 08:50 PM
عندى مشكله فى رسيفر هورشيما 888 فرجن 4 ضمان عبد العال قاطع اشاره
ارجوالرد سريع من استاذى احمد البطل
وشكرا

eng : ahmed
05-28-2011, 12:58 AM
هل الريسيفر الباركليبس بيقبل الشيرنج عن طريق كابل السيريال بالتوصيل على الكمبيوتر

وما مدى الثبات بتاعه لو بيقبل وشكرااا












.

ناصر226
05-28-2011, 05:37 AM
الهم انصرنا وما النصر الا من عند الله

علام علام
05-28-2011, 09:11 AM
مرحبا يعطيكم العافية على المجهود الطيب عندي جهاز كيو ماكس الاخضر v1 لان خارجي نزلتله سوفت من باب التغيير وانتم عارفين انه ملوش سوفت يفتح المحطات اللان تبعه بعد ما نزلت السوفت كانه مش متعرف هل لاني زلت السفت من مدخل اليو بي اس مباشرة من غيلر ما اكون امدخل اللان وحاولت بكل السبل حتى اني جربت لان تاني لكن على الفاضي ارجو الحل واذا كان لديكم سوفت يفتح المحطات اكون شاكر اكتر واكتر

ali el3dwy
05-28-2011, 01:04 PM
عندى مشكلة ركبت كريستالة 24000الى الدنجل بس رفض يقبل اى سوفت بعدها فرجعت 27000 تانى بس برده مش قابل اى حاجة ارجو الرد بسرعة

Ekramy Eshak
05-28-2011, 02:06 PM
دنجل هيروشيما فيرجن١ فلاشة قديمة لمبة حمراء و٢خضر بوت هل يعمل اليوم٢٨/٥ وبأي سوفت ، ولكم جزيل الشكر

رامستا
05-28-2011, 04:43 PM
ارجو ملف قنوات كيوماكس الاحمر v2 اوكيوماكس القديم البرتقالى مع تعديل روتانا مصرى وروتانا زمان وكيرو كوميدى ارجوكم ضرورى

رامستا
05-28-2011, 04:57 PM
ارجو ملف قنوات كيوماكس الاحمر v2 اوكيوماكس القديم البرتقالى مع تعديل روتانا مصرى وروتانا زمان وكيرو كوميدى ارجوكم ضرورى ارجو الرد يااخوانى ممكن حديرد

hamdy
05-28-2011, 06:07 PM
عاوز ادخل شفره يدوى لرسيفر هيروشيما 888 الفضى فيرجن 1
مش عارف ازاى ادخل على مكان الشفره

ebnelomda
05-28-2011, 07:39 PM
عند تعديل اسم القنوات باللغة العربية يتم الكتابة برموز غريبة ويتم حفظ القناة بلا اسم على جهاز فيجا 777 عادى او بلاص
الويندوز المستخدم 7
يا ريت حد يساعدنى في المشكلة دى

رامستا
05-28-2011, 09:37 PM
ارجو منكم الحال عد جهاز كيوماكس الاخضرv4فاصل شاشه بعد السوفت هل من حال ارجو الافلده

adelayob
05-28-2011, 10:48 PM
رسفر888 v4 شبة v1 فى الشكل عاوز لودر وملف قنوات ولكم كل السكر

صاصا البديع
05-28-2011, 11:09 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
عايز أعرف اوصل الريسيفر على الكمبيوتر ازاى علما بأننى اشتريت وصلة (يو إس بى كونفرتر)ووصلتة على الكمبيوتر ومش عارف اشغلة علشان عايز اعمل سوفت للدنجل وانزل ملف قنوات للريسيفر. ارجوا الافادة من سيادتكم.
نوع الدنجل:ــ باراكليبس s l h-7700 v1 محول لمبة حمراء ونقطتين فوق بعض. لون الدنجل اسمر.
نوع الريسيفر:ـ كيومكس m s t 999 منى لونة فضى.
فأرجوا من سيادتكم معرفتى :ــ
كيفية تشغيل الدنجل او الريسيفر على الكمبيوتر.
واخر سوفت للدنجل.
ملف قنوات للريسيفر.
مع الشرح ان امكن.
وجزاكم الله كل خير ووفقكم لكل خير.

السيد للكترونيات
05-29-2011, 08:14 AM
اخوانى مشرفى المنتدى عندى جهاز هورشيما فرجن 4 888 قاطع اشاره ارجو الحل والرد سريع ومشكورين

sbah97
05-29-2011, 09:10 AM
عايز فلاشة الكيوماكس المينى لانه جايب لمبه حمره فقط بعد سوفت خطأ ولكم جزيل الشكر

علام علام
05-29-2011, 12:12 PM
مرحبا يعطيكم العافية على المجهود الطيب عندي جهاز كيو ماكس الاخضر v1 لان خارجي نزلتله سوفت من باب التغيير وانتم عارفين انه ملوش سوفت يفتح المحطات اللان تبعه بعد ما نزلت السوفت كانه مش متعرف هل لاني زلت السفت من مدخل اليو بي اس مباشرة من غيلر ما اكون امدخل اللان وحاولت بكل السبل حتى اني جربت لان تاني لكن على الفاضي ارجو الحل واذا كان لديكم سوفت يفتح المحطات اكون شاكر اكتر واكتر

ايمن الشريف
05-29-2011, 05:16 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

انا عندى فيجا عادى 999 وكنت عايز اشترك فى سرفر مثل سرفر مصراوى
بس حبيت اجرب سرفر مجانى حولت كتير ونزلت احدث سوفت وير ولاكن بدون فائدة
يارت يكون فى حل علشان عايز اشترك
مع العلم جربت كل حاجه بخصوص الشيرنج على الرسيفروفعلت كل حاجه
ياااااااااااااااااااااااارب يكون فى حل

كابتن سامى
05-29-2011, 09:46 PM
ارجو من الاخوه المساعده فى 999 v1 الاسمرالقديم
المشكله : الجهاز يقطع اشارة على الترددالافقى وشغال على الترددالراسى فقد بعد التجربه على اكثر من طبق
وشكرا جزيلا للجميع

rmaa
05-30-2011, 02:56 AM
عندي جهازكيوماكس ف2 الجديد كل مااركب كبل الاشارة يقف ولايدير من الريموت ولا صوت ولاصورة وجايب الاشارة ال فوق وال تحت لا واعطيتة سوفت زي ماهوه ما الحل وشكرا

syd2007
05-30-2011, 06:54 AM
لو سمحت يا باشا ملف قنوات عرابى مرتب حديثا لفيجا 999 بلان

الزعيم عظمة
05-30-2011, 06:26 PM
اخى العزيز الاستاذ احمد البطل
عندى جهاز ريسيفر qmax999 الفضى الكبير الكورى
محول بسوفت فيجا
modul id : Vega
h / w ver : V1.00
s / w ver : V2.79
loader ver : 4.00
اريد عمل شيرنج له عن طريق الكمبيوتر لفتح المشفر للنايل سات
لو تكرمت اخى العزيز الطريقة والسوفت بالصور ولك من الله جزيل الشكر

ameer2010
05-30-2011, 08:47 PM
لو سمحت يا باشا انا كنت عاوز احول الرسيفر باركلبس v1 لدونجل

بدون اى تعديل

لانى مش فنى

ياسر1
05-31-2011, 01:26 AM
لدى جهاز فيجا العادى 888 عند البحث يستقبل قنوات h فقط
وعند ادخال له ملف قنوات لا تعمل غير القنوات ل h فقط اما ال v لا تعمل
ارجو الافاده

مجمع صحارى
05-31-2011, 08:15 AM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

يا اعضاء منتدى مصراوى سات ارجو منكم حل المشكله اللى عندى انا عاوز التردد اللى يضبط الطبق علي قمر w3 وكمان يكون شرح مفصل + وشرح بالصور تركيب الطبق 70 سم بالصور


علشان انا لسه جديد فى عالم الخبرة يعنى لسه تحت التدريب عند مصراوى سات

ahmed_play1
05-31-2011, 09:10 AM
السلام عليكم عندى مشكله فى ريسيفر فيجا 777 عادى لما اعمل بحث مينزلش كل القنوات لازم ادخل التردد مانيول ايه الحل؟ ارجو الافاده وشكراا

رامستا
05-31-2011, 02:10 PM
ارجو فلاشه كيوماكس الاخضر v4 اخد فلاشه جولد فاصل شاشه هل من حال ارجوكم اخولنى اخد183 وشغال ريموت فقط

رامستا
05-31-2011, 02:11 PM
ارجوكم حد يرد عليه هل من حال اخوانى ارجوكم كيوماكس اخضر فاصل شاشه بعد فلاشه جولد183

demo007
05-31-2011, 02:49 PM
السلام عليكم
هل من الممكن تشغيل سيرفرات نيوكامد وسسيكام على الكيوماكس 999 المينى؟
إذا كان ممكن ذلك ما المطلوب عمله لو سمحتم؟
وشكرا

احمد البطل
05-31-2011, 05:10 PM
ماهى اخر اخبار بركليس فرجن 1 هل هو شغال بدون تعديل فى الهارد وير ولا لازم تغيير الفلاشة


من الافضل تغيير الفلاشه

احمد البطل
05-31-2011, 05:10 PM
احمل ورد الهيروشيما ازاي


ممكن الايضاح اكثر

demo007
05-31-2011, 05:50 PM
السلام عليكم
هل من الممكن تشغيل سيرفرات نيوكامد وسسيكام على الكيوماكس 999 المينى؟
إذا كان ممكن ذلك ما المطلوب عمله لو سمحتم؟
وشكرا

ممكن الرد لو سمحتم

mnk2000
05-31-2011, 07:31 PM
طلب من الاخوه الافاضل
لدي ريسفر هيروشيما 888 تم قفله برقم سري ولا اعرف الرقم
هل يوجد رقم عام لفتح الريسفر او ماذا افعل لفتح قوائم الجهاز
ولكم جزيل الشكر

شريف محمد السيد
06-01-2011, 02:08 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عندى جهاز كيوماكس فانتوم عادى عندما أقوم بإعطائه ملف قنوات صحيح يقوم بعرض القنوات المفتوحة كقنوات مشفرة والعكس
فعند التبديل بين المشفر واللا مشفر تجد العكس القنوات المفتوحة بجوارها علامة التشفير وتعمل بس المشكلة انو بيحطها فى خانة المشفر والعكس صحيح وجزاكم الله كل خير

فتحى هجرس
06-01-2011, 12:48 PM
مشكلة فى رسيفر هيروشيما الاحمر فلاشة قديمة


الرسيفر كان دنجل لمبة حمراء فقط ثم تم تحويلة الى رسيفر واشتغل وفتح القنوات يعنى الاشارة موجودة اعطيتة فلاشة دنجل بدون تعديل فى الهارد وير وظهر ذلك على شاشة الدنجل وشغال على تون برتوكول ومع لك لا يفتح المشفر
يا ترى ايه الحل ؟

كابتن سامى
06-01-2011, 02:34 PM
لو سمحت يا باشا ارجو من الاخوه المساعده فى 999 v1 الاسمرالقديم
المشكله : الجهاز يقطع اشارة على الترددالافقى وشغال على الترددالراسى فقد بعد التجربه على اكثر من طبق
وشكرا جزيلا للجميع

elkrdawy
06-01-2011, 07:11 PM
من فضلك يا استاذ احمد عايز اعرف طريقة ادخال الشفرة يدوي للكيوماكس الميني